Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: The Script - Superheroes

Trupa irlandeză The Script a lansat videoclipul noului single "Superheroes". Piesa vorbește despre "eroii din umbră", filmările clipului având loc în Africa de Sud.

După o pauză de 2 ani de albumul precedent,#3, formația de muzică pop rock The Script a lansat un nou single - "Superheroes", ce vine însoțit de un videoclip sugestiv. Piesa anunță cel de-al patrulea disc al trupei irlandeze, la care încă se lucrează. Intitulat "No Sound Without Silence", albumul include piese compuse în perioada ultimului turneu The Script - 3 World Tour. 

"Coboram de pe scenă și începeam să înregistrăm imediat ce ajungeam în studioul din autocar. Totul e gândit la dimensiuni astronomice, pentru că atunci când ești pe scenă muzica are un impact extraordinar. Am transpus senzația asta și în noile piese." - Solistul The ScriptDanny O’Donoghue

Noul single "Superheroes" a fost compus de Mark Sheehan, Daniel O’Donoghue și James Barry, fiind difuzat în premieră la BBC Radio 1.

Tracklist "No Sound Without Silence" - The script

 1. "No Good in Goodbye"
 2. "Superheroes"
 3. "Man on a Wire"
 4. "It's Not Right for You"
 5. "The Energy Never Dies"
 6. "Flares"
 7. "Army of Angels" 3:57
 8. "Never Seen Anything "Quite Like You""
 9. "Paint the Town Green"
 10. "Without Those Songs"
 11. "Hail Rain or Sunshine"

Citește mai multe despre The Script
Videoclipuri cu The Script
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE