Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: The Script - Superheroes

Trupa irlandeză The Script a lansat videoclipul noului single "Superheroes". Piesa vorbește despre "eroii din umbră", filmările clipului având loc în Africa de Sud.

După o pauză de 2 ani de albumul precedent,#3, formația de muzică pop rock The Script a lansat un nou single - "Superheroes", ce vine însoțit de un videoclip sugestiv. Piesa anunță cel de-al patrulea disc al trupei irlandeze, la care încă se lucrează. Intitulat "No Sound Without Silence", albumul include piese compuse în perioada ultimului turneu The Script - 3 World Tour. 

"Coboram de pe scenă și începeam să înregistrăm imediat ce ajungeam în studioul din autocar. Totul e gândit la dimensiuni astronomice, pentru că atunci când ești pe scenă muzica are un impact extraordinar. Am transpus senzația asta și în noile piese." - Solistul The ScriptDanny O’Donoghue

Noul single "Superheroes" a fost compus de Mark Sheehan, Daniel O’Donoghue și James Barry, fiind difuzat în premieră la BBC Radio 1.

Tracklist "No Sound Without Silence" - The script

 1. "No Good in Goodbye"
 2. "Superheroes"
 3. "Man on a Wire"
 4. "It's Not Right for You"
 5. "The Energy Never Dies"
 6. "Flares"
 7. "Army of Angels" 3:57
 8. "Never Seen Anything "Quite Like You""
 9. "Paint the Town Green"
 10. "Without Those Songs"
 11. "Hail Rain or Sunshine"

Citește mai multe despre The Script
Videoclipuri cu The Script
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE