Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: The Script - Man on a Wire

The Script a lansat un videoclip ce ilustrează întocmai versurile piesei ”Man on a Wire”. Noul single este extras de pe albumul ”No Sound Without Silence”, lansat în septembrie 2014.

După o pauză de 2 ani de albumul precedent,#3, formația de muzică pop rock The Script a lansat un nou single – „Man on a Wire„, ce vine însoțit de un videoclip sugestiv. Piesa este extrasă de pe noul disc al trupei irlandeze, „No Sound Without Silence„, lansat în septembrie 2014. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Irlanda și UK.

No Sound Without Silence” include piese compuse în perioada ultimului turneu The Script – 3 World Tour. 

„Coboram de pe scenă și începeam să înregistrăm imediat ce ajungeam în studioul din autocar. Totul e gândit la dimensiuni astronomice, pentru că atunci când ești pe scenă muzica are un impact extraordinar. Am transpus senzația asta și în noile piese.” – Solistul The ScriptDanny O’Donoghue

Noul single ”Man on a Wire” a fost compus și produs de Danny O’Donoghue, Mark Sheehan și James Barry.

Tracklist „No Sound Without Silence” – The script

 1. „No Good in Goodbye”
 2. „Superheroes”
 3. „Man on a Wire”
 4. „It’s Not Right for You”
 5. „The Energy Never Dies”
 6. „Flares”
 7. „Army of Angels” 3:57
 8. „Never Seen Anything „Quite Like You””
 9. „Paint the Town Green”
 10. „Without Those Songs”
 11. „Hail Rain or Sunshine”

Citește mai multe despre The Script
Videoclipuri cu The Script
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE