Urmărește-ne în Social Media

The Script - Dare You To Doubt Me

Trupa The Script a lansat "Dare You To Doubt Me", un single plin de energie și cu un mesaj optimist. Noua melodie este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

The Script sunt scumpi la vedere cu muzica nouă, dar iată că muzicienii le-au făcut o surpriză fanilor. Formația irlandeză a lansat "Dare You To Doubt Me", o piesă ce ne îndeamnă să luptăm pentru visurile noastre, să fim puternici și curajoși.

Mesajul încărcat de optimism este îmbrăcat într-o melodie energică, ce rămâne cu ușurință în memoria ascultătorului. Mai mult, "Dare You To Doubt Me" este lansată alături de un videoclip efervescent și colorat.

The Script este o trupă irlandeză rock formată în 2001 la Dublin. Și-a lansat albumul de debut omonim în august 2008, precedat de single-urile de succes "The Man Who Can’t Be Moved" și "Breakeven". Albumul a ajuns pe primul loc atât în ​​Irlanda, cât și în Marea Britanie. Următoarele trei albume - "Science & Faith" (2010), "#3" (2012) și "No Sound Without Silence" (2014), au ajuns în fruntea topurilor albumelor în Irlanda și Marea Britanie, în timp ce "Science & Faith" a ajuns pe locul trei în SUA.

Cel de-al cincilea album de studio al trupei, "Freedom Child", a fost lansat pe 1 septembrie 2017 și conține single-ul din Top 20 din Marea Britanie, "Rain". Al șaselea material discografic, "Sunsets & Full Moons", a fost lansat pe 8 noiembrie 2019.

Comentarii