Urmărește-ne în Social Media

The Script - Both Ways

Trupa The Script a lansat piesa "Both Ways", extrasă de pe viitorul său album, "Satellites". Este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Both Ways" este o piesă energică și plină de speranță. Membrii trupei vor să transmită că există viață și lumină după întuneric, că puterea își găsește loc și după cea mai mare tragedie. Acest mesaj capătă și mai mult sens dacă privim trecutul puțin îndepărtat al formației. Pe 14 aprilie 2023, chitaristul Mark Sheehan a trecut în neființă din cauza unei boli.

The Script a continuat să compună muzică, să creeze artă care să unească oamenii de pretutindeni. Formația a pregătit un album nou, intitulat "Satellite", ce va fi lansat integral pe 16 august. Coperta discului arată patru figuri stând pe un fundal dungat.

"Siluetele ne reprezintă pe mine, pe Glen și pe Ben Sargeant, basistul nostru, care ne-a fost alături de la început; mai avem o silueta cu glugă, pentru că spiritul lui Mark este încă acolo", a transmis Danny O'Donoghue, solistul The Script.

TRACKLIST "Satellite":

 1. Both Ways
 2. Unsaid
 3. Home Is Where the Hurt Is
 4. At Your Feet
 5. Gone
 6. Inside Out
 7. Satellites
 8. One Thing I Got Right
 9. Falling Flying
 10. Before You Go
 11. Promises
 12. Run Run Run
Comentarii