Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: The Rolling Stones - Ride 'Em On Down

The Rolling Stones a lansat videoclipul noului single ”Ride 'Em On Down”. Vizualul o prezintă pe actriţa americană Kristen Stewart la volanul unei mașini americane de colecție.

Veteranii de la The Rolling Stones au lansat pe 2 decembrie cel de-al 25-lea album de studio. Intitulat ”Blue & Lonesome”, acesta este primul material discografic al formației care conține exclusiv cover-uri. Discul a fost înregistrat în perioada 3 - 16 decembrie 2015, pe două dintre melodiile de pe album putând fi ascultat și Eric Clapton cântând la chitară.

După videoclipul filmat pentru piesa "Hate to See You Go", un cover după reputatul muzician de blues Little Walter (1930 – 1968), formația continuă promovarea discului ”Blue & Lonesome” cu single-ul ”Ride 'Em On Down”. În versiunea originală, piesa a fost înregistrată în 1955 de muzicianul american de blues Eddie Taylor.

The Rolling Stones prezintă propria versiune a acestei melodii împreună cu un video regizat de François Rousselet. Clipul o are în prim-plan pe actrița Kristen Stewart, cunoscută în special pentru rolul interpretat în seria filmelor ”Amurg/ Twilight”.

”Am avut nevoie de doar câteva cuvinte pentru a prinde ideea acestui proiect. E vorba de The Rolling Stones, un Mustang din 1965 și eu, singură, prin Los Angeles. Iar filmările au fost de vis. Am filmat prin Los Angeles timp de o zi şi am ascultat o coloană sonoră extraordinară”, a declarat Kristen Stewart.

Albumul ”Blue & Lonesome” conține coveruri după melodii blues din perioda anilor 1930 - 1960, trupa readucând astfel în atenția publicului bijuterii muzicale pierdute în arhiva timpului.

Tracklist The Rolling Stones - ”Blue & Lonesome”:

 1. "Just Your Fool" (Buddy Johnson)
 2. "Commit a Crime" (Howlin' Wolf)
 3. "Blue and Lonesome" (Memphis Slim)
 4. "All of Your Love" (Magic Sam)
 5. "I Gotta Go" (Little Walter)
 6. "Everybody Knows About My Good Thing" (Miles Grayson and Lermon Horton)
 7. "Ride 'Em On Down" (Eddie Taylor)
 8. "Hate to See You Go" (Little Walter)
 9. "Hoo Doo Blues" (Otis Hicks and Jerry West)
 10. "Little Rain" (Ewart G. Abner Jr. and Jimmy Reed)
 11. "Just Like I Treat You" (Willie Dixon)
 12. "I Can't Quit You Baby" (Dixon)

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii de fani. 

Anul acesta, trupa a cântat pentru prima oară în Cuba, evenimentul fiind unul de mare însemnătate atât pentru formație, cât și pentru evoluția climatului social al regiunii. Concertul a fost cu intrare liberă, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane.

În România, The Rolling Stones a cântat pentru prima oară  în 2007. Concertul a avut loc pe stadionul Lia Manoliu (înainte de a fi transformat în Arena Națională). Cei peste 50.000 de oameni prezenți la eveniment s-au delectat cu cele mai cunoscute piese ale formației în cadrul unui spectacol incredibil, din care nu a lipsit celebra scenă mobilă, care a impresionat fanii din întreaga lume la vremea respectivă.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Videoclipuri cu The Rolling Stones
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE