Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: The Rolling Stones - Hate To See You Go

The Rolling Stones a lansat videoclipul noului single ”Hate To See You Go”. Piesa este extrasă de pe albumul de cover-uri ”Blue & Lonesome”, așteptat pe piață în luna decembrie.

Veteranii de la The Rolling Stones pregătesc lansarea celui de-al 25-lea album de studio. Intitulat ”Blue & Lonesome”, acesta este primul material discografic al formației care conține exclusiv cover-uri. Discul a fost înregistrat în perioada 3 - 16 decembrie 2015, aprilie 2016 și va fi lansat pe 2 decembrie 2016.

Pentru promovarea albumului, The Rolling Stones a publicat un videoclip ce îmbină pasaje filmate în studioul de înregistrări cu imagini surprinse pe stradă sau la metrou. Melodia prezentată publicului cu prilejul lansării clipului se numește "Hate to See You Go" și a fost compusă de Little Walter (1930 – 1968), un reputat muzician de blues, ce a fost introdus în 2008 în The Rock and Roll Hall of Fame.

Tracklist The Rolling Stones - ”Blue & Lonesome”:

 1. "Just Your Fool" (Buddy Johnson)
 2. "Commit a Crime" (Howlin' Wolf)
 3. "Blue and Lonesome" (Memphis Slim)
 4. "All of Your Love" (Magic Sam)
 5. "I Gotta Go" (Little Walter)
 6. "Everybody Knows About My Good Thing" (Miles Grayson and Lermon Horton)
 7. "Ride 'Em On Down" (Eddie Taylor)
 8. "Hate to See You Go" (Little Walter)
 9. "Hoo Doo Blues" (Otis Hicks and Jerry West)
 10. "Little Rain" (Ewart G. Abner Jr. and Jimmy Reed)
 11. "Just Like I Treat You" (Willie Dixon)
 12. "I Can't Quit You Baby" (Dixon)

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii de fani. 

Anul acesta, trupa a cântat pentru prima oară în Cuba, evenimentul fiind unul de mare însemnătate atât pentru formație, cât și pentru evoluția climatului social al regiunii. Concertul a fost cu intrare liberă, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane.

În România, The Rolling Stones a cântat pentru prima oară  în 2007. Concertul a avut loc pe stadionul Lia Manoliu (înainte de a fi transformat în Arena Națională). Cei peste 50.000 de oameni prezenți la eveniment s-au delectat cu cele mai cunoscute piese ale formației în cadrul unui spectacol incredibil, din care nu a lipsit celebra scenă mobilă, care a impresionat fanii din întreaga lume la vremea respectivă.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Videoclipuri cu The Rolling Stones
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE