Urmărește-ne în Social Media

The Rolling Stones - Angry

The Rolling Stones aduce înapoi sound-ul rock al anilor '70 odată cu lansarea noului single, "Angry". Este primul track extras de pe primul album cu material original al formaţiei din ultimii 18 ani.

După o îndelungată campanie de teasing, formaţia a confirmat în sfârşit existenţa albumului "Hackney Diamonds", iar primul single este chiar "Angry". Videoclipul său oficial îi prezintă pe Mick Jagger, Keith Richards and co întineriţi digital şi etalând mostre de măiestrie pe postere uriaşe din Los Angeles, în animaţii complexe.

Debutul lui "Angry" s-a făcut în mare stil, cu un interviu ţinut de Jimmy Fallon în cadrul show-ului său şi transmis live pe YouTube. Protagonista acestui videoclip este vedeta serialului Euphoria Sydney Sweeney. De artwork-ul animat din clip s-a ocupat animatoarea digitală Paulina Almira.

"Hackney Diamonds" este albumul cu numărul 24 pentru The Rolling Stones şi este primul cu muzica originală din 2005 încoace. Pe atunci apărea "A Bigger Bang". În 2016 mai apărea "Blue & Lonesome" un LP de coveruri după piese blues care au şlefuit sunetul Rolling Stones.

Trupa este compusă din Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood, dar pe album îl vom auzi şi pe toboşarul Charlie Watts pe câteva piese. El a încetat din viaţă în 2021.

Noul LP a fost produs de către Andrew Watt, chitarist şi producător care a lucrat cu Ozzy Osbourne la ultimele sale două albume solo. "Hackney Diamonds" se va lansa pe 20 octombrie. Include 12 track-uri, dintre care două compuse de către toboşarul Charlie Watts.

Discul a fost înregistrat în diferite studiouri din Los Angeles, Londra, Bahamas, Germania, New York.

The Rolling Stones lua naştere în Londra în 1962 şi este o trupă activă de 6 decenii, poate cea mai rezistentă trupă engleză din istorie. A definit ceea ce avea să fie cunoscut ca hard rock şi iniţial l-a avut pe Brian Jones ca lider, dar până în 1968 problemele cu drogurile l-au făcut să treacă în plan secund.

La începuturile sale grupul cânta coveruri şi făcea parte din contra cultura anilor 1960.

PUBLICITATE
Comentarii

Tehnologie

Coloana sonoră a jocului EA Sports FC 24 (ex FIFA) s-a lansat oficial

Era o perioadă când ora exactă în trendurile muzicale era dată de coloanele sonore de la Electronic Arts. Mă refer evident la piese de pe coloanele sonore ale jocurilor FIFA, NHL, NFS. Pe 20 septembrie 2023 a debutat coloana sonoră a principalului simulator de fotbal de pe piaţă, cunoscut acum ca EA SPORTS FC 24.

Publicat

pe

Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora
Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora │ FOTO: EA Sports

EA Sports nu mai beneficiază de licenţă FIFA, aşa că după FIFA 23 de anul trecut acum apare EA Sports FC 24 ca succesor. Coloana sonora include peste 100 de artişti din toată lumea şi combină genuri ca niciodată până acum. Avem şi nume mari precum Major Lazer şi The Rolling Stones, dar şi rapperul Stormzy, multiplu câştigător de premii BET, MOBO, MTV Europe şi Q Award.

Nu îl uităm pe simpaticul Jack Harlow, pe Baby Keem, câştigător de premiu Grammy, plus Kendrick Lamar, care are nu mai puţin de 17 premii Grammy. Central Cee de la Beach Please se aude în FIFA, alături de rapperul cu multiple discuri de diamant Ninho. Senzaţia pop indiană King apare la categoria noutăţi şi avem şi indie rock pentru iubitorii săi, prin trupe ca The Last Dinner Party, Obongjayar, dar şi rapperul KayCyy.

Mă bucur să văd şi Run the Jewels pe listă, alături de Skrillex, Fred Again, Lil Yachty sau The Blessed Madonna.

Apar chiar şi piese nelansate încă, de la productorul Barry Can't Swim ft. Surya Sen, Michael Brun şi alţii. Coloana sonoră se poate asculta pe Spotify mai jos:

Genurile abordate pe acest album se potrivesc cu diversitatea stilurilor de joc de fotbal. Auzim de la Afrobeats la Reggaeton şi grime. EA Sports FC 24, jocul va sosi pe 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin Ultimate Edition de pe 22 septembri 2023. Precomenzile sunt disponibile deja, iar titlul apare pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X şi S, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

Este jocul cu numărul 31 din seria intitulată până acum FIFA. "FC" vine de la "Football Club", iar pe coperta jocului se află fotbalistul norvegian Erling Haaland, de la Manchester City.

Citește în continuare

Albume noi

The Rolling Stones prezintă piesa nouă "Don't Get Angry With Me"

The Rolling Stones continuă campania de teasing pentru noul său album, primul cu piese noi după 20 de ani. Tocmai a prezentat un preview al unei piese intitulate "Don't Get Angry With Me", apărută pe un site nou al formaţiei.

Publicat

pe

Teaser piesa Rolling Stones Don't Get Angry With Me
Teaser piesa Rolling Stones Don't Get Angry With Me │ FOTO: Rolling Stones

Track-ul "Don't Get Angry With Me" va apărea pe noul album al formaţiei britanice, primul cu melodii originale după 20 de ani. Viitorul LP este primul fără toboşarul Charlie Watts, care a încetat din viaţă în 2021. Va fi prima colecţie de material proaspăt şi nu remasterizat sau coveruri de la "A Bigger Bang" din 2005 încoace. În 2016 Rolling Stones a lansat albumul "Blue and Lonesome", o colecţie de coveruri care serveau ca tribut pentru blues-ul old school.

În februarie 2023 Mick Jagger and co au anunţat că Paul McCartney va apărea pe noul LP Rolling Stones. Apare pe cel puţin un single. Trupa ar fi înregistrat discul într-un studio din Los Angeles împreună cu producătorul Andrew Watt, cel care l-a readus pe Ozzy Osbourne pe hartă, cu două albume şi premii Grammy în ultimii ani. El a colaborat cu mare succes şi cu Post Malone.

Se pare şi că Rolling Stones are piese cu fostul toboşar Watts, unele înregistrate înainte de moartea sa. Ultimul single nou al grupului a sosit în 2020, "Living in a Ghost Town". Cu doi ani în urmă chitaristul Keith Richards explica celor de la Los Angeles Times că albumul cel nou a fost întârziat de pandemie, în vreme ce Mick Jagger a confirmat că există un număr mare de track-uri gata şi că se vor finaliza după încheierea turneului.

O publicaţie din Marea Britanie a început să ofere un presupus teaser pentru albumul Rolling Stones, deghizat în magazin de prelucrare a sticlei. Circulă denumirea de "Hackney Diamonds" şi include o sumedenie de aluzii la piese clasice Rolling Stones. Problema e că aceste menţiuni pot duce cu gândul la un LP best of şi nu la ceva complet nou.

Citește în continuare

Albume noi

The Rolling Stones ne pregăteşte primul album de piese noi din ultimii 20 de ani, "Hackney Diamonds"

O campanie intensă de teasing a început în Marea Britanie, care pare să facă aluzie la primul album cu piese noi The Rolling Stones din ultimii 20 de ani. Circulă numele "Hackney Diamonds", iar teaserele se referă la prima vedere la un magazin de reparaţii de sticlă.

Publicat

pe

Teaser album The Rolling Stones Hackney Diamonds 2023
Teaser album The Rolling Stones Hackney Diamonds 2023 │ FOTO: The Rolling Stones

The Rolling Stones par să ofere un teaser pentru un nou album şi asta dând un anunţ într-un ziar local britanic. Fanii sunt convinşi că un material promoţional pentru un magazin de reparaţii de sticlă, ce apare în Hackney Gazette e de fapt o aluzie la piese noi de la legendele rock britanice. Reprezentanţii oficiali ai trupei (formată acum din Mick Jagger, Ronnie Wood sau Keith Richard) nu au comentat pe seama acestor teasere. Totuşi sunt indicii.

Reclama pentru "Hackney Diamons" include versuri din cele mai mari hituri ale formaţiei, iar reclama menţionează că magazinul apărea în prima fază în 1962. Acela e fix anul în care s-a înfiinţat trupa lui Mick Jagger. În plus, reclama include un link spre un site, unde se află termeni de privacy asociaţi casei de discuri Universal, cu care lucrează Rolling Stones.

Dacă e cu adevărat un nou album Rolling Stones, atunci ar fi primul de la colecţia de coveruri blues "Blue & Lonesome" din 2016 şi primul album cu muzica originală, dacă e cazul, din aproape 20 de ani. Ultimul a fost "A Bigger Bang" şi a fost lansat în 2005. Ar fi şi primul LP fără toboşarul Charlie Watts, care a încetat din viaţă în 2021.

Iată cum sună anunţul din ziar:

Nu te enerva, ci rezolvă problemea

Echipa noastră prietenoasă îţi promite "Satisfaction". Când spui "Gimme Shelter" îţi vom repara "Shattered Windows".

Reclama a apărut într-o publicaţie britanică de pe 17 august. Cine sună la numărul de telefon din reclamă ajunge la un mesaj pre-înregistrat. Acolo te salută mesajul "Welcome to Hackney Diamonds, specialişti în reparaţii de sticlă".

"Magazinul" se va deschide la început de septembrie, dacă e real evident. The Rolling Stones şi-au marcat aniversarea de 60 de ani cu un turneu european în 2022, acoperind 10 ţări, inclusiv Marea Britanie. Dacă mă întrebaţi pe mine, noul album va fi mai degrabă unul "Greatest Hits", cu 2-3 piese noi, dacă se poate.

Ar fi LP-ul cu numărul 31 pentru grup.

Citește în continuare