Urmărește-ne în Social Media

The Rasmus - Wonderman

The Rasmus tocmai au lansat single-ul "Wonderman", împreună cu un videoclip nou pentru acest track. Piesa este extrasă de pe viitorul album "Dark Matters". Este al treilea single de pe LP, care va sosi pe 6 octombrie prin Playground Music Scandinavia.

Videoclipul "Wonderman" este regizat de către Jesse Haaja şi a fost filmat în Kajaani, Finlanda. Debutează cu Lauri Ylonen and co etalându-şi talentele muzicale într-o clădire părăsită. Piesa transmite un mesaj anti bullying şi prezintă copiii în curtea şcolii, care îl terorizează pe un puşti. Acesta este privit din umbră de un super erou, acel Wonderman din titlul melodiei.

E interesant la acest single modul în care Lauri redă versurile, amintind de o piesă hip-hop ca flow. La refren revine la vocalize mai lungi, ideale pentru o baladă. Super eroul din clip pare scos direct din universul DC şi spre final vedem metamorfoza de la un copil timid la un erou dur. Creatura cu mască şi puştiul devin unul şi acelaşi, gata să se răzbune pe cei care l-au traumatizat.

Apariţia fantomatică a lui Lauri la ferestrele tânărului şi privirea plină de melancolie par să indice că solistul povesteşte din proprie experienţă aceste traume. Noul disc "Dark Maters" a fost produs de către echipa suedeză The Family, cunoscută pentru colaborarea cu Iggy Azalea şi Fifth Harmony. The Rasmus au promis că şi-au păstrat melancolia nordică trademark, dar au adoptat şi o gamă largă de influenţe pe noile melodii.

Formaţia a revenit în luna martie a acestui an, cu single-ul "Paradise" după o pauză de 5 ani. A pornit între timp o campanie pe site-ul PledgeMusic, oferind fanilor acces exclusiv la conţinuturi şi produse asociate grupului nordic, dar şi bonusuri pentru precomandă.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5