Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: The Rasmus - Paradise

După 5 ani de pauză The Rasmus revin în activitate, cu albumul "Dark Matters". Primul single este "Paradise", care a debutat în martie şi primeşte acum şi videoclip oficial. Pe acesta îl vedeţi mai jos, cu solistul Lauri Ylonen ca protagonist.

Cu ocazia lansării acestui videoclip am aflat că noul LP va fi lansat oficial pe 22 septembrie. "Paradise" este un one man show cu Lauri mergând cu maşina şi apoi incendiind-o. E o metaforă despre renunţarea la trecut şi o viaţă nouă. Ceilalţi membri ai trupei apar într-o casă părăsită, cântând separat de solist. Flăcările nu cuprind doar maşina, ci şi o uşa prin care protagonistul ar trebui să treacă.

Single-ul "Paradise" este foarte catchy şi în buna tradiţie The Rasmus vine cu un riff simplu şi vocalize la pachet. Videoclipul se metamorfozează într-un concert ad hoc spre final, cu formaţia în mijlocul fanilor, ca în zilele bune. Finlandezii au dezvăluit de asemenea coperta noului album, ce pare să se bazeze pe o scenă din acest clip.

Tracklistul include 10 piese şi îl puteţi vedea mai jos:

1. Paradise
2. Something în the Dark
3. Wonderman
4. Nothing
5. Empire
6. Crystalline
7. Black Days
8. Silver Night
9. Delirium
10. Dragons Into Dreams

În 2018 urmează un turneu european şi nu ar fi exclus să îi vedem pe The Rasmus şi la noi. Îmi amintesc începutul anilor 2000 când reviste ca "Bravo" şi "Coolgirl" erau pline cu postere cu Lauri şi băieţii. Prin 2003 şi 2004 toate liceele vibrau în ritmul lui "In the Shadows", cel mai mare hit al trupei, deci ar fi bine primiţi la noi de nostalgici.

Citește mai multe despre The Rasmus
Videoclipuri cu The Rasmus
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE