Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: The Putreds - Gagica mea

Băieții de la The Putreds ne binedispun cu o piesă plină de umor, intitulată ”Gagica mea”. Protagonista noului videoclip este Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon iUmor.

"It's On, fraților!!!
După lupte seculare care au durat câteva săptămâni.
Mulțumim din suflet Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Alexandru Banciu, Adi Câmpurean, Alexandru Mîşu, PitStop .
O zi superbă să aveți frumoșilor!", a transmis trupa The Putreds, anunțând astfel lansarea noului videoclip "Gagica mea".

Cu o distribuție formată din comedianți români, clipul The Putreds oferă un plus de savoare versurilor melodiei. În povestea prezentată, Maria Popovici este femeia fatală, care e curtată de alți băieți chiar în văzul iubitului ei, Alexandru Minculescu.

Piesa "Gagica mea" este extrasă de pe albumul "Nam Timp", lansat în 2018. Pe acest material se regăsesc și piesele "În Vamă" și "Paul".

Povestea lui Macanache începea în 2015, când piesa "Ăsta sunt eu" spărgea barierele underground-ului. Fără a se chiti pe un stil anume sau a se mula pe un trend, Macanache a continuat în anii următori să cucerească publicul piesă după piesă, în 2017 făcând echipă cu Delia și lansând videoclipul "Rămâi cu bine", ajuns acum la peste 40 de milioane de vizualizări.

Recomandare: Urmărește interviul video cu The Putreds: "La noi toată lumea pare că încearcă să copieze niște acte de succes din alte țări"

Băieții de la The Putreds, pe care Macanache mărturisește că i-a luat în trupă "cu japca", au venit pentru un live la un post de radio, au rămas pe seară și la un concert, iar pentru că vibe-ul a fost bun și li s-au promis și niște "cadouri", au mai zăbovit și pe la sala de repetiții, și uite-așa s-a făcut 2019. Pe Silviu Ruta îl ascultăm la bas și pe Radu Burcea la chitară.

Citește mai multe despre The Putreds
Videoclipuri cu The Putreds
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE