Urmărește-ne în Social Media

The Prodigy - We Live Forever (Live la Alexandra Palace)

The Prodigy a lansat un video filmat live la Alexandra Palace pentru piesa ”We Live Forever”. Clipul captează schimbul de energie dintre formație și public.

Piesa ”We Live Forever” este extrasă de pe albumul ”No Tourists”, cel de-al 7-lea material de studio al trupei. Discul a fost lansat pe 2 noiembrie și este, conform The Prodigy, un material despre dorința de a căuta mereu direcții diferite de cele prestabilite.

“Pentru noi, ”No Tourists” este despre escapism și dorința și necesitatea de a fi deraiat. Nu fiți turiști - există întotdeauna mai multă primejdie și pericol dacă vă îndepărtați de la calea stabilită.” - The Prodigy

După o pauză de 6 ani de la apariția albumului ”Invaders Must Die” (2009), The Prodigy revenea în 2015 cu cel de-al 6-lea album de studio. ”The Godfathers of Rave”, așa cum au fost numiți membrii grupului în anii ’90, au lansat pe 30 martie discul ”The Day is My Enemy”, ce includea 14 piese produse de clăparul The Prodigy, Liam Howlett, împreună cu producătorul și DJ-ul britanic Flux Pavilion. Sound-ul compozițiilor a încorporat influențe din zona big beat, electronica și breakbeat, de pe disc fiind extrase single-urile ”Nasty” și ”Wild Frontier”.

Trupa The Prodigy este considerată una dintre pionierele genului big beat, alături de The Chemical Brothers și Fatboy Slim. Cu peste 25 de ani de activitate în fruntea topurilor muzicale și peste 25 de milioane de albume vândute la nivel internațional, formația este un reper pe harta stilurilor rave, hardcore techno, industrial, jungle și big beat.

The Prodigy a concertat la Electric Castle în 2015, revenind în țara noastră în 2018, cu prilejul festivalului Untold.

Comentarii