Urmărește-ne în Social Media

The Prodigy feat. Sleaford Mods - Ibiza

Cu ocazia The Record Store Day, Prodigy a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Ibiza” și este înregistrată în colaborare cu Sleaford Mods.

După o pauză de 6 ani de la apariția albumului ”Invaders Must Die” (2009), The Prodigy a revenit anul acesta cu cel de-al 6-lea album de studio. „The Godfathers of Rave„, așa cum au fost numiți membrii grupului în anii ’90, au lansat pe 30 martie discul „The Day is My Enemy„, ce include 14 piese produse de clăparul The Prodigy, Liam Howlett, împreună cu producătorul și DJ-ul britanic Flux Pavilion. Sound-ul noilor compoziții încorporează influențe din zona big beat, electronica și breakbeat.

Tracklist The Prodigy – „The Day is My Enemy”:

 1. ‘The Day is My Enemy’
 2. ‘Nasty’
 3. ‘Rebel Radio’
 4. ‘Ibiza’ (featuring Sleaford Mods)
 5. ‘Destroy’
 6. ‘Wild Frontier’
 7. ‘Rok-Weiler’
 8. ‘Beyond the Deathray’
 9. ‘Rhythm Bomb’ (featuring Flux Pavilion)
 10. ‘Roadblox’
 11. ‘Get Your Fight On’
 12. ‘Medicine’
 13. ‘Invisible Sun’
 14. ‘Wall of Death’
 15. Rise of the Eagles (Bonus Track)

Trupa The Prodigy este considerată una dintre pionierele genului big beat, alături deThe Chemical Brothers și Fatboy Slim. Cu 25 de ani de activitate în fruntea topurilor muzicale și peste 25 de milioane de albume vândute la nivel internațional, formația este un reper pe harta stilurilor rave, hardcore techno, industrial, jungle și big beat.

The Prodigy va concerta anul acesta în cadrul Electric Castle Festival 2015. Evenimentul se va desfășura în perioada 25 – 28 iunie, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca.

PUBLICITATE
Comentarii