Urmărește-ne în Social Media

The Prodigy - Need Some1

La timp pentru concertul de la noi care se apropie The Prodigy a lansat un single nou, intitulat "Need Some1". Îl însoţeşte un videoclip foarte animat, cu personaje desprinse din The Hangover, varianta asiatică. Îl puteţi urmări în cadrul articolului.

"Need Some1" ne duce la începuturile The Prodigy, la jungle pur, la beat-uri sacadate şi fără a vira spre DNB. Raverii din Essex au preferat să lanseze un single fără vocea lui Maxim sau Keith de această dată. Acesta este doar un aperitiv pentru viitorul album, care a fost anunţat la rândul său odată cu piesa cea nouă.

Este primul album al muzicienilor din ultimii 3 ani şi poartă numele de "No Tourists". Va debuta pe 2 noiembrie prin BMG şi casa de discuri Take Me To The Hospital, fondată de The Prodigy. Ultimul release al britanicilor a fost "The Day is My Enemy", cu un BPM foarte ridicat şi făcând ravagii la festivaluri sau pe coloane sonore de jocuri de curse.

Videoclipul cel nou este regizat de către Paco Raterta şi prezintă un soi de variantă asiatică a celor de la Prodigy într-o ţară precum Singapore, Malaezia sau Thailanda. Totul începe cu un grup de tineri, care îşi iau instrumentele şi se poartă cu ele ca şi cum ar fi un soi de drog. Ajung posedaţi de muzică şi poartă cu ei vibraţia şi tumultul în toate suburbiile şi ghetourile imaginabile.

Cele mai lăturalnice străzi, cele mai murdare medii şi cele mai insolite personaje îşi găsesc un loc în acest material video, care devine psihedelic pe alocuri. Cât despre noile piese, acestea au fost scrise, produse şi mixate de către Liam Howlett, fondatorul trupei la studioul propriu din Londra. Howlett promite un sunet la fel de agresiv ca pe ultimele discuri, dar într-un mod diferit.

Fiecare melodie a fost compusă încât să fie o experienţă live completă şi savuroasă. E vorba despre descătuşare şi escapism, cam aşa se poate descrie mesajul şi abordarea lui "No Tourists". De altfel conceptul de "turist" a mai apărut în versurile Prodigy, cu privire la cei care sunt poseri şi doar încearcă şi gustă din viaţa de raver, nu o trăiesc cu adevărat la maxim.

Pe cei de la The Prodigy îi aşteptăm la UNTOLD Festival 2018 între 2 şi 5 august, unde vom auzi cu siguranţă hituri ca "Firestarter" sau "Poison" şi cu puţin noroc şi piese noi. Grupul a avut un concert legendar în Piaţa Constituţiei în 2011, dar au fost la noi şi la Coke Live pe Lacul Morii, oprindu-se şi la Electric Castle în 2015. Probabil cea mai inedită prestaţie a fost în 1995, când au venit la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 2 august 2018

UNTOLD Festival 2018

Loc
Cluj Arena
Comentarii