Urmărește-ne în Social Media

The National - Walk It Back

The National a marcat primul an al lui Donald Trump la cârma Statelor Unite ale Americii printr-un videoclip cu mesaj politic filmat pentru piesa ”Walk It Back”. Single-ul este extras de pe albumul ”Sleep Well Beast”.

Regizorul Casey Reas a explicat că videoclipul ”Walk It Back"captează ritualurile Congresului şi cultura înspăimântătoare a televiziunii".

"Textul recitat din mijlocul piesei i-a fost atribuit lui Karl Rove, consilierul lui George W. Bush, deși el a negat asocierea: <<Acum suntem un imperiu, iar atunci când acționăm, ne creăm propria noastră realitate. Și în timp ce studiezi acea realitate, noi vom acționa din nou, creându-ne alte realități, pe care le poți studia și tu, iar în acest fel evenimentele vor fi filtrate. Noi suntem actorii istoriei...iar voi, voi toți, veți rămâne să studiați ceea ce noi putem face.>>", a detaliat Casey Reas, reluând mesajul din videoclip.

”Walk It Back” se regăsește pe albumul ”Sleep Well Beast”, cel de-al 7-lea album de studio The National . Înregistrat la Long Pond Studio, în Hudson Valley din New York, discul se numește ”Sleep Well Beast”. LP-ul a fost lansat pe 8 septembrie 2017 și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK. Pe acest material este inclus și single-ul ”The System Only Dreams in Total Darkness”, devenit hit în America.

Tracklist ”Sleep Well Beast” - The National:

 1. Nobody Else Will Be There
 2. Day I Die
 3. Walk It Back
 4. The System Only Dreams in Total Darkness
 5. Born to Beg
 6. Turtleneck
 7. Empire Line
 8. I'll Still Destroy You
 9. Guilty Party
 10. Carin at the Liquor Store
 11. Dark Side of the Gym
 12. Sleep Well Beast

The National și-a început activitatea în 1999, avându-i în componență pe Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară, clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) și Bryan Devendorf (tope). Formația are în discografie şase albume, ultimul apărut (”Trouble Will Find Me”) ajungând pe poziţia a 3-a în topul american Billboard 200. Discul a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun album de muzică alternativă" din cadrul premiilor Grammy decernate în 2014.

Comentarii