Urmărește-ne în Social Media

The National - I'll Still Destroy You

The National a lansat videoclipul noului single ”I'll Still Destroy You”. Vizualul îl are în prim-plan pe artistul de origine islandeză Ragnar Kjartansson, acesta implicându-se și în partea de regie a clipului.

”Îl iubim pe Ragnar Kjartansson. Urmăriți noul videoclip al piesei ”I'll Still Destroy You”, filmat în mare parte în timpul unei ore de shooting haotic în barul Dope & Korruption, la festivalul HAVEN din Copenhaga. Barul este un proiect de-al lui Ragnar, realizat cu ajutorul prietenilor și a familiei”, a detaliat The National.

Single-ul ”I'll Still Destroy You” este extras de pe cel de-al 7-lea album de studio. Înregistrat la Long Pond Studio, în Hudson Valley din New York, discul se numește ”Sleep Well Beast”. LP-ul a fost lansat pe 8 septembrie 2017 și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK. Pe acest material este inclus și single-ul ”The System Only Dreams in Total Darkness”, devenit hit în America.

Tracklist ”Sleep Well Beast” - The National:

 1. Nobody Else Will Be There
 2. Day I Die
 3. Walk It Back
 4. The System Only Dreams in Total Darkness
 5. Born to Beg
 6. Turtleneck
 7. Empire Line
 8. I'll Still Destroy You
 9. Guilty Party
 10. Carin at the Liquor Store
 11. Dark Side of the Gym
 12. Sleep Well Beast

The National și-a început activitatea în 1999, avându-i în componență pe Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară, clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) și Bryan Devendorf (tope). Formația are în discografie şase albume, ultimul apărut (”Trouble Will Find Me”) ajungând pe poziţia a 3-a în topul american Billboard 200. Discul a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun album de muzică alternativă" din cadrul premiilor Grammy decernate în 2014.

Comentarii