Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: The Motans - Tu

The Motans a lansat videoclipul piesei "Tu", single care avea premiera la finalul anului trecut. Producţia video este una cu accente SF, cu un cosmonaut aflat în pustietatea unui tărâm nou şi necunoscut. Protagonistul clipului este chiar Denis, artistul cunoscut ca The Motans.

Cadrele cu Denis sunt alternate cu cele ale muzei sale, o blondă care săruta un trandafir. Perindându-se printre stânci şi în văi pustii, cosmonautul găseşte petale de trandafiri în costumul său. Piesa este o baladă acustică romantică, cu bas discret de R&B pentru un plus de senzualitate. "Tu" are muzica şi versurile scrise de Denis Roabeş, adică The Motans, iar regia clipului îi aparţine lui Ionuţ Trandafir.

Acesta a regizat şi videoclipul "Weekend", care îi aduce împreună pe Delia şi The Motans şi a făcut senzaţie luna trecută pe YouTube. Pe măsură ce piesa "Tu" se apropie de final descoperim un peisaj familiar, probabil din Câmpia Bărăganului sau Dobrogea. În pustietate se strecoară şi generatoare eoliene, iar cosmonautul se îneacă metaforic în trandafirii ce îi acoperă casca.

Momentul metaforic aminteşte de scena cu Hugh Jackman şi "copacul vieţii" din peliculă "The Fountain". The Motans a lansat cu o săptămână în urmă piesa "Fifty Fity" şi se pregăteşte să lanseze primul său EP. În spatele acestui proiect muzical se ascunde un "produs de export" din Republica Moldova, pe aceeaşi filieră ca şi Carla's Dreams.

Creierul este Denis Roabeş, un artist în vârstă de 27 de ani, care a renunţat la cariera de marketing şi vânzări pentru a face muzică sub numele The Motans. Tânărul a cântat împreună cu Delia hitul "Weekend" în cele 3 zile de concerte susţinute de artistă la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Motans
Videoclipuri cu The Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE