Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Videoclip oficial: The Motans - Invitat

The Motans ne duce într-o incursiune artistică prin noul videoclip al piesei "Invitat". Acesta a debutat cu o viziune unică, pe care o putem asocia cu operele lui Pablo Picasso. Vă invităm să urmăriţi ineditul clip în cadrul articolului.

Noua piesă The Motans debuta cu două săptămâni în urmă, iar acum primeşte şi un material vizual care îi completează povestea. "Invitat" păstrează melancolia clasică a lui Denis Roabeş, cu versuri încărcate de tristeţe şi emoţie. E povestea clasică pe care americanii o numesc "the one that got away". E vorba despre momentul când mergi la nunta celei care credeai că ţi-a fost aleasă cândva.

Videoclipul este unul unic în peisajul autohton, fiind primul realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale şi a tehnicii style transfer. Bogdan Păun, regizor NGM explică procedeul pentru care a fost realizată această viziune artistică:

Style transfer prin CNN (Convolutional Neural Network) este o tehnică prin care se recompune o nouă imagine plecând de la una de referință și aplicând stilul pe imaginea conținut. Este pentru prima dată când folosim inteligența artificială într-un proiect media.

Rezultatul pe care l-am obținut cu The Motans – „Invitat" este un prim pas ce deschide o nouă etapă în aplicarea acestei tehnologii în următoarele proiecte. Și nu mă refer aici doar la Style Transfer, ci mă refer la o arie largă de produse ce ne pot eficientiza timpul în orice domeniu.

Melodia "Invitat" este o compoziţie a lui Denis Roabeş, iar clipul este semnat de NGM Creativ, cu Bogdan Păun ca regizor şi Alex Mureşan ca DoP. Single-ul a strâns rapid 2.2 milioane de vizualizări pe YouTube, atrăgând publicul prin sentimentul de melancolie imprimat. Versurile vorbesc despre iubire, dezamăgire, pierderi şi drumurile pe care ne duce viaţa, departe de cei iubiţi.

Pentru 2019 The Motans are planuri mari, cu un spectacol suprarealist pregătit, "The Motans Grand Concert". Acesta va avea loc pe 31 mai la Arenele Romane din Bucureşti, iar fanii vor putea auzi piese clasice Motans precum "Versus", "Jackpot" sau "Weekend". Finalul lui 2018 ne-a adus o altă creaţie muzicală inedită artistului, "Saint Loneliness", cu un sample liniştitor preluat direct de la Marea Neagră.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Denis RoabeșThe Motans
Videoclipuri cu Denis RoabeșThe Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE