Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: The Motans - Invitat

The Motans ne duce într-o incursiune artistică prin noul videoclip al piesei "Invitat". Acesta a debutat cu o viziune unică, pe care o putem asocia cu operele lui Pablo Picasso. Vă invităm să urmăriţi ineditul clip în cadrul articolului.

Noua piesă The Motans debuta cu două săptămâni în urmă, iar acum primeşte şi un material vizual care îi completează povestea. "Invitat" păstrează melancolia clasică a lui Denis Roabeş, cu versuri încărcate de tristeţe şi emoţie. E povestea clasică pe care americanii o numesc "the one that got away". E vorba despre momentul când mergi la nunta celei care credeai că ţi-a fost aleasă cândva.

Videoclipul este unul unic în peisajul autohton, fiind primul realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale şi a tehnicii style transfer. Bogdan Păun, regizor NGM explică procedeul pentru care a fost realizată această viziune artistică:

Style transfer prin CNN (Convolutional Neural Network) este o tehnică prin care se recompune o nouă imagine plecând de la una de referință și aplicând stilul pe imaginea conținut. Este pentru prima dată când folosim inteligența artificială într-un proiect media.

Rezultatul pe care l-am obținut cu The Motans – „Invitat" este un prim pas ce deschide o nouă etapă în aplicarea acestei tehnologii în următoarele proiecte. Și nu mă refer aici doar la Style Transfer, ci mă refer la o arie largă de produse ce ne pot eficientiza timpul în orice domeniu.

Melodia "Invitat" este o compoziţie a lui Denis Roabeş, iar clipul este semnat de NGM Creativ, cu Bogdan Păun ca regizor şi Alex Mureşan ca DoP. Single-ul a strâns rapid 2.2 milioane de vizualizări pe YouTube, atrăgând publicul prin sentimentul de melancolie imprimat. Versurile vorbesc despre iubire, dezamăgire, pierderi şi drumurile pe care ne duce viaţa, departe de cei iubiţi.

Pentru 2019 The Motans are planuri mari, cu un spectacol suprarealist pregătit, "The Motans Grand Concert". Acesta va avea loc pe 31 mai la Arenele Romane din Bucureşti, iar fanii vor putea auzi piese clasice Motans precum "Versus", "Jackpot" sau "Weekend". Finalul lui 2018 ne-a adus o altă creaţie muzicală inedită artistului, "Saint Loneliness", cu un sample liniştitor preluat direct de la Marea Neagră.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Denis RoabeșThe Motans
Videoclipuri cu Denis RoabeșThe Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE