Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Videoclip oficial: The Motans - August

The Motans a lansat single-ul "August", cu un videoclip fascinant şi romantic. Clipul spune o poveste tragică de dragoste, împinsă spre nebunie. Muzica este scrisă de către Denis Roabeş, creierul The Motans şi Alexandu Cotoi.

Clipul este regizat de Roman Burlaca, cunoscut pentru materialele vizuale create pentru Carla's Dreams. Piesă de teatru şi scurt metraj, "August" duce cu gândul la "Girl Interrupted" şi "Zbor deasupra unui cuib de cuci". Acţiunea videoclipului se petrece la un ospiciu, unde artistul este închis şi chinuit de fantasmele iubirii sale. Timbrul său unic, chitara şi un beat electronic sunt în ton cu frământarea inspirată de poveste.

Versurile îi aparţin lui Denis Roabeş, tânăr muzician din Republica Moldova, care a devenit o senzaţie în ultimul an. Îl cunoaştem pentru hitul "versus", dar şi pentru piesele "Tu" sau colaborarea cu Delia, "Weekend". The Motans nu s-a ferit să cânte despre sentimente profunde şi dragoste neîmplinită. "August" îmbină versurile recitate şi poezia, cu o baladă electro-acustică.

Povestea se încheie cu o evadare a băieţilor de la ospiciu, în frunte cu artistul hăituit de chipul celei dragi. Denis spune următoarele despre muzică:

Muzica mă face să mă simt împlinit şi mă ajută să transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă.

Tânărul de 27 de ani pregăteşte lansarea primului său EP, care va include piese noi, la care Denis lucrează de ceva vreme. The Motans a cântat împreună cu Delia celebra piesa "Weekend" în cele 3 zile de concerte Psihedelia 2017.

Citește mai multe despre The Motans
Videoclipuri cu The Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE