Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: The Maccabees - Something Like Happiness

”Something Like Happiness” este noul single The Maccabees dezvăluit de pe albumul în lucru al formației. Videoclipul piesei, regizat de Joe Connor, continuă povestea începută în clipul precedent, ”Marks To Prove It”.

"În ultimul videoclip am lăsat protagonistul pierdut într-o baltă, acum îl vedem ieșind la lumină și pășind într-o lume utopică. Prin acestă colaborare, scopul trupei The Maccabees este de a face ca lumescul să pară uimitor, grotescul - frumos și ceea ce a fost dat uitării să devină proeminent. E o tematică ce se regăsește pe întregul album și prin acest videoclip am încercat cu disperare să scot în evidență frumusețea care poate fi găsită sub forme adesea ridiculizate", a declarat regizorul Joe Connor.

Noul single The Maccabees, ”Something Like Happiness”, este extras de pe un material discografic aflat încă în lucru, dar care, spune chitaristul trupei, le-a readus entuziasmul de altă dată.

„Aceste piese noi ne reamintesc motivul pentru care am pus pe picioare această trupă. Simțim entuziasmul de a face muzică iar asta ne face și pe noi să fim încântați”, a declarat chitaristul Hugo White.

Titlul noului album, cel de-al 4-lea din cariera formației, nu a fost încă dezvăluit. Noi detalii vor fi anunțate în perioada următoare.

Fanii The Maccabees din România vor putea asculta în cadrul Summer Well 2015 piese noi de pe acest album, trupa urmând a concerta la București la începutul lunii august. Formația va cânta, de asemenea, și la Festivalul Sziget de la Budapesta, ce se va desfășura în perioada 10 – 17 august.

Citește mai multe despre The Maccabees
Videoclipuri cu The Maccabees
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE