Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: The Maccabees - Marks To Prove It

Trupa britanică The Maccabees a lansat videoclipul noului single ”Marks To Prove It”. Piesa promovată este extrasă de pe materialul discografic în lucru, așteptat pe piață anul acesta.

The Maccabees încep promovarea noului lor album prin lansarea unui videoclip intrigant. Între sesiuni de repetiții și time-lapse-uri filmate în Londra, timpul pare să se dilate și să ofere personajului din clip un moment de repaus. Vizualul piesei ”Marks To Prove It” a fost regizat de Joe Connor.

Noul single The Maccabees este extras de pe un material discografic aflat încă în lucru, dar care, spune chitaristul trupei, le-a readus entuziasmul de altă dată.

"Aceste piese noi ne reamintesc motivul pentru care am pus pe picioare această trupă. Simțim entuziasmul de a face muzică iar asta ne face și pe noi să fim încântați", a declarat chitaristul Hugo White.

Titlul noului album, cel de-al 4-lea din cariera formației, nu a fost încă dezvăluit. Noi detalii vor fi anunțate în perioada următoare.

The Maccabees va concerta anul acesta la Festivalul Sziget de la Budapesta, ce se va desfășura în perioada 10 - 17 august.

Citește mai multe despre The Maccabees
Videoclipuri cu The Maccabees
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE