Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: The Lumineers - Donna (Part 1 Of 10)

The Lumineers ne prezintă povestea tulburătoare a unei mame ce se luptă cu alcoolismul în noul videoclip al piesei ”Donna”. Melodia se regăsește pe albumul ”III”, așteptat să apară în luna septembrie.

Luna trecută, The Lumineers anunța lasarea celui de-al treilea album de studio, "III", împărtășind fanilor prima melodie, "Gloria". Acum, formatia folk-rock din Denver continuă să brodeze pe același fir epic lansând videoclipul unei noi melodii, intitulate "Donna".

Albumul "III" este lansat ca un album conceptual, ce conține trei EP-uri individuale, fiecare concentrându-se pe un personaj primar din trei generații ale unei familii fictive - Sparks. Primul EP, "Gloria Sparks", a fost lansat vineri, 17 mai. Pentru ca publicul să poată aprofunda povestea, formația lansează acum un trio de videoclipuri, oferind un suport vizual pentru cele trei melodii de pe EP. Videoclipul piesei "Gloria" a fost lansat pe 20 mai, trupa continuând pe 21  mai cu "Donna". Ultimul clip din serie, "Life In The City", va fi lansat astăzi, 22 mai.

Toate videoclipurile au fost regizate de Kevin Phillips și produse de Neighborhood Watch. De-a lungul clipurilor, Gloria Sparks este portretizată de Anna Cordell, în timp ce Josh Close își asumă rolul soțului Gloriei, William. Trioul de videoclipuri muzicale ilustrează povestea protagonistei Gloria Sparks, o femeie recent devenită mamă, ce se luptă cu alcoolismul.

"Donna", primul videoclip din seria de zece părți, ne prezintă istoria acestei femei, ce contrastează cu povestea părinților ei decedați. În "Gloria", femeia este profund afectată de alcoolism, în videoclip ea fiind spitalizată după un accident de mașină provocat de starea sa e ebrietate. Ea fuge de la locul acidentului, lăsându-și soțul rănit pe scaunul pasagerului.

Albumul "III" va fi lansat pe 13 septembrie 2019, prin intermediul Dualtone/Decca Records.

Tracklist The Lumineers - "III":

 1. Donna
 2. Life In The City
 3. Gloria
 4. It Wasn’t Easy To Be Happy For You
 5. Leader of The Landslide
 6. Left For Denver
 7. My Cell
 8. Jimmy Sparks
 9. April
 10. Salt And The Sea
 11. Democracy (Bonus Track) (Leonard Cohen cover)
 12. Old Lady (Bonus Track)
 13. Soundtrack Song (Bonus Track)

Citește mai multe despre The Lumineers
Videoclipuri cu The Lumineers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE