Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: The Longshot - Love Is For Losers

The Longshot, noua trupă a solistului Green Day, a lansat atât primul videoclip, cât și primul album. Single-ul prin intermediul căruia Billie Joe Armstrong își prezintă noul proiect se numește ”Love Is For Losers”, același titlu fiind atribuit și discului de debut al formației.

După mai multe teasere publicate pe Instagram, solistul Billie Joe Armstrong ne invită să-i descoperim noua trupă punând la dispoziția publicului un arsenal de piese noi. Discul de debut al formației The Longshot a devenit disponibil pe platformele de streaming în aceeași zi în care a fost lansat și primul videoclip. ”Love Is For Losers” este titlul single-ului cu care solistul Green Day sparge gheața, piesa venind acompaniată de un videoclip realizat în still old school: trupa este filmată în timp ce cântă live melodia.

Ca sound, noua formație The Longshot nu se îndepărtează foarte mult de trupa Green Day. Punk rock-ul cu care Billie Joe Armstrong și-a cucerit și menținut baza de fani de-a lungul anilor este infuzat în noile piese din abundență, acesta fiind amestecat cu o doză consistentă de rock and roll. Tematica melodiilor gravitează în sfera iubirii și a fericirii, cu versuri scrise din perspectiva omului dezamăgit și trecut prin viață.

Tracklist ”Love Is for Losers” - The Longshot:

 1. The Last Time
 2. Taxi Driver
 3. Chasing a Ghost
 4. Body Bag
 5. Love is for Losers
 6. Cult Hero
 7. Kill Your Friends
 8. Happiness
 9. Soul Surrender
 10. Turn Me Loose
 11. Goodbye To Romance

Billie Joe Armstrong i-a cooptat în noua trupă The Longshot pe basistul Jeff Matika (cu care Green Day merge în turnee), chitaristul Kevin Preston și toboșarul David S. Field. Formația va pleca în turneu, primul concert fiind programat pe 24 aprilie. Trupa are deja programate 20 de concerte, urmând să colinde până la începutul lui iunie orașe ca Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, New York, Montreal.

Citește mai multe despre Billie Joe ArmstrongThe Longshot
Videoclipuri cu Billie Joe ArmstrongThe Longshot
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE