Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: The Kryptonite Sparks - Și golanii beau ceai

Trupa The Kryptonite Sparks a lansat videoclipul noului single ”Și golanii beau ceai”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea material discografic al formației, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, ce îl are ca producător muzical pe Adrian Despot.

Exploratori sonici, membrii The Kryptonite Sparks formează un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Plini de energie pozitivă, speranțe mari și idei noi, Răzvan (chitară, voce), Rareș (voce, bas) și Răzvan (tobe, percuție) sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.

Formația activează în formulă de 3 din 2013, tot atunci lansând și primul lor EP: ”The Kryptonite Sparks”.

Anul acesta, trupa a semnat cu Universal Music România, lansând pe 5 februarie cel de-al doilea material discografic, ”Doi // A doua undă de bruiaj”. Producătorul muzical al discului este Adrian Despot de la Vița de Vie.

Tracklist ”Doi // A doua undă de bruiaj” - The Kryptonite Sparks:

  1. Și Golanii Beau Ceai
  2. Regina
  3. Ești
  4. Ăștia Suntem Noi (Explicit)
  5. Mi-e Lene
  6. Vina Ta

Noul single ”Și golanii beau ceai” este cel de-al doilea extras de pe albumul ”Doi // A doua undă de bruiaj”. Piesa este acompaniată de un videoclip cu un scenariu bine ticluit, ce ține privitorul în suspans de la început până la final.

Citește mai multe despre The Kryptonite Sparks
Videoclipuri cu The Kryptonite Sparks
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE