Urmărește-ne în Social Media

The Kooks - All the Time

The Kooks ne oferă încă o porție de bună dispoziție lansând videoclipul piesei ”All the Time”. Melodia se va regăsi pe noul album al britanicilor, ”Let's Go Sunshine”, așteptat pe piață în luna august.

The Kooks continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa ”All the Time”, melodia preferată a formației de pe noul album ”Let's Go Sunshine”. Materialul va fi lansat pe 31 august și este o reîntoarcere la rădăcinile formației.

”Cred că toată chestia cu noul album a fost să ne autodefinim. Am experimentat puțin pe discul anterior, cu ceva influențe gospel, electro. A fost cool să facem asta. Și apoi am început să ne întrebăm: <<Cine e The Kooks?>>, pentru că ajungi într-un punct în care vrei să știi.. <<Cine suntem, pentru ce milităm?>>.

Cred că încercăm să rezistăm, sau să ducem mai departe rock-ul britanic și britpop-ul, față de care ne simțim oarecum responsabili și pe care îl iubim. Piesele de genul “Ooh La” ne reprezintă atât de bine. Nu facem pași înapoi, dar suntem cu siguranță The Kooks. Nu încercăm să fim altcineva”, a declarat solistul Luke Pritchard pentru Billboard.

De pe noul album au fost extrase și piesele "No Pressure" şi "All The Time". Discul include 15 melodii.

Tracklist The Kooks - ”Let's Go Sunshine”:

 1. Intro
 2. Kids
 3. All the Time
 4. Believe
 5. Fractured and Dazed
 6. Chicken Bone
 7. Four Leaf Clover
 8. Tesco Disco
 9. Honey Bee
 10. Initials for Gainsbourg
 11. Pamela
 12. Picture Frame
 13. Swing Low
 14. Weight of the World
 15. No Pressure

După un prim concert programat în 2016 și anulat o dată cu festivalul Spellground de la Capidava, trupa The Kooks va ajunge anul acesta pentru prima oară în România. Formația a fost confirmată la Summer Well Festival 2018, alături de Cigarettes after sex.

PUBLICITATE
Comentarii