Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: The Knocks - TROUBLE ft. Absofacto

Trupa americană The Knocks a lansat videoclipul noului single ”Trouble”, în colaborare cu Absofacto. Vizualul prezintă o poveste fantastică despre o prietenie intergalactică.

”În timp ce lucram asupra versurilor piesei, ne-am creat imaginea în care un extraterestru cânta unui copil sau unei persoane care avea nevoie de ele, ca un înger păzitor, un înger mai neobișnuit. După ne-am întâlnit cu directorul Kevin Eis și ne-am pus de acord asupra direcției, iar rezultatul ne bucură pe toți în egală măsură!

Videoclipul surprinde perfect sentimentul transmis de piesă, o stare de veselie care își face curaj să înfrunte întunericul și să-și facă loc spre suprafață. Conceptul acestui videoclip este strâns legat de subiectul diferitelor fobii, dar și a stereotipurilor care le însoțesc. Ben și eu ne doream un clip controversat care să alimenteze discuții, în contextul situației actuale din țară, în care mulți simt că își pierd rațiunea,” spune Absofacto, artistul cu care trupa a colaborat.

The Knocks este o trupă care s-a format in New York, într-un studio din New School. Ben “B-Roc” Ruttner era DJ în mai multe cluburi, iar James “JPatt” Patterson cânta la orgă într-o biserică în afara orașului. În 2008, JPatt și B-Roc au luat un împrumut și au deschis HeavyRoc Studio la adresa 55 Chrystie, în aceeași clădire cu trupa Beastie Boys.

Stilul trupei The Knocks este sinonim cu sound-ul retro, îmbinat cu elemente de disco, care a devenit deja favoritul fanilor.

Citește mai multe despre The Knocks
Videoclipuri cu The Knocks
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE