Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: The Knocks - TROUBLE ft. Absofacto

Trupa americană The Knocks a lansat videoclipul noului single ”Trouble”, în colaborare cu Absofacto. Vizualul prezintă o poveste fantastică despre o prietenie intergalactică.

”În timp ce lucram asupra versurilor piesei, ne-am creat imaginea în care un extraterestru cânta unui copil sau unei persoane care avea nevoie de ele, ca un înger păzitor, un înger mai neobișnuit. După ne-am întâlnit cu directorul Kevin Eis și ne-am pus de acord asupra direcției, iar rezultatul ne bucură pe toți în egală măsură!

Videoclipul surprinde perfect sentimentul transmis de piesă, o stare de veselie care își face curaj să înfrunte întunericul și să-și facă loc spre suprafață. Conceptul acestui videoclip este strâns legat de subiectul diferitelor fobii, dar și a stereotipurilor care le însoțesc. Ben și eu ne doream un clip controversat care să alimenteze discuții, în contextul situației actuale din țară, în care mulți simt că își pierd rațiunea,” spune Absofacto, artistul cu care trupa a colaborat.

The Knocks este o trupă care s-a format in New York, într-un studio din New School. Ben “B-Roc” Ruttner era DJ în mai multe cluburi, iar James “JPatt” Patterson cânta la orgă într-o biserică în afara orașului. În 2008, JPatt și B-Roc au luat un împrumut și au deschis HeavyRoc Studio la adresa 55 Chrystie, în aceeași clădire cu trupa Beastie Boys.

Stilul trupei The Knocks este sinonim cu sound-ul retro, îmbinat cu elemente de disco, care a devenit deja favoritul fanilor.

Citește mai multe despre The Knocks
Videoclipuri cu The Knocks
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE