Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: The Kills - List of Demands (Reparations)

The Kills a lansat videoclipul noului single ”List of Demands (Reparations)”. Piesa este un cover după piesa lui Saul Williams.

The Kills, trupa care capta atenția publicului cu piese ca "Wait", de pe coloana sonoră a filmului ”Children of Men”, și "Cat Claw", de pe soundtrack-ul serialului ”Criminal Minds”, captează atenția publicului cu un nou cover. După ”Desperado”, coverul realizat după o piesă mai puțin cunoscută a Rihannei, The Kills lansează ”List of Demands (Reparations)”.

”Bună tuturor, suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că am lansat un nou single și un nou videoclip - "List of Demands.". Am realizat un cover după piesa incredibilă a lui Saul Williams și e o mare onoare și încântare pentru noi să v-o putem împărtăși. Bucurați-vă de ea!” - The Kills

The Kills a concertat în 2017 la Summer Well Festival. Din line-up-ul evenimentului au făcut parte și Interpol, Editors, Birdy și Nothing But Thieves.

Citește mai multe despre The Kills
Videoclipuri cu The Kills
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE