Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: The Kills - List of Demands (Reparations)

The Kills a lansat videoclipul noului single ”List of Demands (Reparations)”. Piesa este un cover după piesa lui Saul Williams.
Urmărește-ne pe

The Kills, trupa care capta atenția publicului cu piese ca "Wait", de pe coloana sonoră a filmului ”Children of Men”, și "Cat Claw", de pe soundtrack-ul serialului ”Criminal Minds”, captează atenția publicului cu un nou cover. După ”Desperado”, coverul realizat după o piesă mai puțin cunoscută a Rihannei, The Kills lansează ”List of Demands (Reparations)”.

”Bună tuturor, suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că am lansat un nou single și un nou videoclip - "List of Demands.". Am realizat un cover după piesa incredibilă a lui Saul Williams și e o mare onoare și încântare pentru noi să v-o putem împărtăși. Bucurați-vă de ea!” - The Kills

The Kills a concertat în 2017 la Summer Well Festival. Din line-up-ul evenimentului au făcut parte și Interpol, Editors, Birdy și Nothing But Thieves.

Citește mai multe despre The Kills
Videoclipuri cu The Kills
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE