Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: The Killers - Wonderful Wonderful

The Killers a lansat un videoclip fantomatic pentru piesa care denumește ultimul album al trupei, ”Wonderful Wonderful”. Melodia are un sound post-punk, având un loc special pe discul formației.

Deși ”Wonderful Wonderful” ne-ar putea duce cu gândul la seninătate, inspirația din spatele acestei expresii are o cu totul altă semnificție. Ideea titlului melodiei i-a venit solistului Brandon Flowers când se aflau în deșert și se apropia o furtună.

”În momentul acela mi-a venit expresia ”wonderful, wonderful” și am avut posibilitatea de a o folosi într-o piesă pe care am scris-o cu Mark, basistul nostru, și în final a devenit o piesă foarte importantă de pe album. (...) Aud în această piesă lucruri cu care am crescut și pe care le-am iubit”, a detaliat Brandon Flowers.

Aceasta furtună de la care a pornit ideea melodiei se regăsește și în conceptul vizual. În clipul ”Wonderful Wonderful”, o fetiță ce ține în mână o scoică se plimbă pierdută prin pustiu. Scoica se regăsește și pe coperta albumului ce include piesa.

Discul ”Wonderful Wonderful” a fost lansat pe 22 septembrie 2017. Materialul s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200.  De pe disc au fost extrase single-urile ”The Man”, ”Run For Cover” și ”Rut”.

Citește mai multe despre The Killers
Videoclipuri cu The Killers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE