Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: The Killers - Joel the Lump of Coal feat. Jimmy Kimmel

The Killers continuă tradiția pieselor de Crăciun începută în 2006 prezentându-ne în pragul sezonului geros un nou colind atipic, în stilul deja binecunoscut. ”Joel the Lump of Coal” este o piesă cu mesaj interpretată cu șarm de solistul Brandon Flowers. Pentru rolul de Moș Crăciun, trupa l-a recrutat pe Jimmy Kimmel.

Membrii The Killers reușesc și anul acesta să scoată din tolba cu surprize pentru Crăciun un single în spiritul tradiției începute în 2006. Pentru ”Joel the Lump of Coal”, formația a apelat la ajutorul lui Jimmy Kimmel, care pozează în rol de Moș Crăciun, contribuind și la ședința de brainstorming de dinaintea înregistrării piesei.

”Jimmy a avut ideea de a face o piesă despre o bucată de cărbune care se duce la un copil obraznic, își dă viața, și se transformă într-un diamant. Mi se pare geniul că scenariul ăsta nu a mai fost folosit până acum”, a declarat Brandon Flowers într-un interviu acordat NME.

Pentru a vă face o idee cu privire la procesul creativ din spatele melodiei, puteți urmări clipul de mai jos.

“Joel, the Lump of Coal" - The Killers & Jimmy Kimmel

”Joel the Lump of Coal” este este cea de-a 9-a piesă de Crăciun pentru The Killers, seria anuală de melodii cu tematică de sărbători fiind completată de A Great Big Sled (2006), Don’t Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009),Boots (2010) și The Cowboy’s Christmas Ball (2011), I Feel It In My Bones (2012) și Christmas In L.A. (2013) . Ca și în anii trecuți, banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Citește mai multe despre The Killers
Videoclipuri cu The Killers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE