Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: The Killers - Dirt Sledding ft. Ryan Pardey, Richard Dreyfuss

The Killers începe luna decembrie cu tradiționala piesă atipică de Crăciun. Noul single ”Dirt Sledding” este cel de-al 10-lea din seria pieselor cu tematică de sărbători și vine însoțit de un videoclip în care Moș Crăciun, interpretat de Ryan Pardey, pare a poza în Elvis.

The Killers trece de la sarcasmul accentuat din iernile anterioare la o stare ceva mai conectată atmosferei Crăciunului, deși mesajul versurilor rămâne în continuare rupt de tradițiile înrădăcinate din străbuni. Pentru 2015, trupa propune publicului o petrecere rock'n'roll cu Moș Crăciun pe post de Elvis. În rolul moșului este Ryan Pardey, actor și muzician cunoscut fanilor The Killers și din alte clipuri cu tematică de Crăciun, cum ar fi ”Don't Shoot Me Santa” și ”I Feel It in My Bones”.

Păstrând tonul videoclipurilor atipice de iarnă, ”Dirt Sledding” a filmat într-o zonă lipsită de zăpadă și îndepărtată de civilizație. Moș Crăciun are alături doar câteva animale de pluș, alături de care dansează într-un vis declanșat de obsesia sa pentru Brandon Flowers (solistul The Killers). Clipul este regizat de Matthew Gray Gubler, regizor și actor cunsocut pentru rolurile din ”(500) Days of Summer” și ”Life After Beth”.

”Dirt Sledding” este este cea de-a 10-a piesă de Crăciun pentru The Killers, seria anuală de melodii cu tematică de sărbători fiind completată de A Great Big Sled (2006),Don’t Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009),Boots (2010) și The Cowboy’s Christmas Ball (2011), I Feel It In My Bones (2012) și Christmas In L.A. (2013) și ”Joel the Lump of Coal” (2014) . Ca și în anii trecuți, banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Citește mai multe despre Brandon FlowersThe Killers
Videoclipuri cu Brandon FlowersThe Killers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE