Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: The Killers - Dirt Sledding ft. Ryan Pardey, Richard Dreyfuss

The Killers începe luna decembrie cu tradiționala piesă atipică de Crăciun. Noul single ”Dirt Sledding” este cel de-al 10-lea din seria pieselor cu tematică de sărbători și vine însoțit de un videoclip în care Moș Crăciun, interpretat de Ryan Pardey, pare a poza în Elvis.

The Killers trece de la sarcasmul accentuat din iernile anterioare la o stare ceva mai conectată atmosferei Crăciunului, deși mesajul versurilor rămâne în continuare rupt de tradițiile înrădăcinate din străbuni. Pentru 2015, trupa propune publicului o petrecere rock'n'roll cu Moș Crăciun pe post de Elvis. În rolul moșului este Ryan Pardey, actor și muzician cunoscut fanilor The Killers și din alte clipuri cu tematică de Crăciun, cum ar fi ”Don't Shoot Me Santa” și ”I Feel It in My Bones”.

Păstrând tonul videoclipurilor atipice de iarnă, ”Dirt Sledding” a filmat într-o zonă lipsită de zăpadă și îndepărtată de civilizație. Moș Crăciun are alături doar câteva animale de pluș, alături de care dansează într-un vis declanșat de obsesia sa pentru Brandon Flowers (solistul The Killers). Clipul este regizat de Matthew Gray Gubler, regizor și actor cunsocut pentru rolurile din ”(500) Days of Summer” și ”Life After Beth”.

”Dirt Sledding” este este cea de-a 10-a piesă de Crăciun pentru The Killers, seria anuală de melodii cu tematică de sărbători fiind completată de A Great Big Sled (2006),Don’t Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009),Boots (2010) și The Cowboy’s Christmas Ball (2011), I Feel It In My Bones (2012) și Christmas In L.A. (2013) și ”Joel the Lump of Coal” (2014) . Ca și în anii trecuți, banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Citește mai multe despre Brandon FlowersThe Killers
Videoclipuri cu Brandon FlowersThe Killers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE