Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: The Humans - Binele meu

The Humans, trupa care a reprezentat anul acesta România la Eurovision, a lansat videoclipul ”Binele meu”. Noul single este o piesă originală, compusă de formație.

The Humans, trupa care ne-a reprezentat în semifinala Eurovision cu piesa "Goodbye", revine cu o nouă melodie, ale cărei versuri rezumă o relație dezechilibrată, în care interesul personal este mai important decât interesul comun. Noul single al formației se numește ”Binele meu” și este compus de Alin Neagoe, Alex Matei, Cristina Caramarcu și Felix Popescu. Melodia a fost orchestrată de Achim Dorin Marian la Bulls Records.

Deși trupa a ratat calificarea în finala Eurovision de pe 12 mai, membrii formației au fost recunoscători pentru sprijinul primit.

 ”V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși!”, a transmis The Humans după semifinala Eurovision de pe 10 mai.

Formația a participat anul acesta și la Cerbul de Aur. Grupul a susținut un recital în prima zi a festivalului, interpretând coveruri după melodii românești, dar și noul single ”Binele meu”.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze cu The Humans la Cerbul de Aur

The Humans este un proiect nou al unor muzicieni cu experiență. Trupa abordează un mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock, avându-i în componență pe Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce, fostă concurentă la Vocea României).

Citește mai multe despre The Humans
Videoclipuri cu The Humans
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE