Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: The Famous Squad - Shining

Cei de la Famous Production au lansat piesa „Shining” cu ritmuri house și un sound internațional, aceasta fiind compusă de Randi.

„Shining” este un nou single prin care Famous Production sărbătorește vara. Piesa are un mesaj pozitiv pe ritmuri de deep house și un sound internațional, completat de versurile în limba engleză.

„Shining” este compusă și produsă de către Randi, iar videoclipul a fost realizat de întreaga echipă Famous Production, fiind filmat pe parcursul a trei zile de team building la munte, unde nu au lipsit cântarile seara la foc, drumețiile pe munte sau bătaia cu prafuri colorate.

„La noi, la Famous Production, muncim mult, dar ne leaga și o prietenie frumoasă. Și exact asta am vrut să surprindem în acest clip. Shining este o piesă caldă și pozitivă și sper să vă văd curând pe toți dansând pe plaja, pe această piesa” spune Randi.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE