Urmărește-ne în Social Media

The Different Class - PING PONG

Trupa timișoreană The Different Class a lansat "Ping Pong", primul single extras de pe viitorul material de studio. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Bianca Paul.

Când spațiul dintre două persoane se umple de culoare și jocul dintre acestea devine dans, iar privirile-și servesc, pe rând, iubire ca-ntr-un joc de ping pong, simțurile se transformă-n muzică. Trupa The Different Class surprinde acest moment cât se poate de intim, completând astfel imaginea jocului prin cel mai nou single, "Ping Pong". Sunetul piesei pare reglat în tonurile pe care vibrația interioară dintre cele două personaje își acordează trăirile, rock-ul cu inserții synth/pop ducând compoziția într-un melanj identificabil și în universul Depeche Mode.

Regizat de Bianca Paul, clipul care însoțește piesa transpune privitorul într-o atmosferă vibrantă, stare insuflată cumva la nivel subconștient și de modul în care simbolul orașului Eindhoven (acele unde stilizate) este metaforizat aici. Elementul se regăsește și în vestimentația modelului Demy Rijken, outfitul în sine purtând semnătura lui Jess Øberlin, o figură distinctă în peisajul culturii pop a orașului din Țările de Jos.

"Ping Pong" schițează noile nuanțe compoziționale spre care The Different Class își ghidează spectrul sonor. Un peisaj în care elementele electro învelesc sunetul, fără a fi umbrite în totalitate tonurile rock, ușor obraznice. Melodia anunță lansarea unui nou album de studio, intitulat "Skins". Discul va apărea pe piață pe 18 februarie.

The Different Class este o trupă a stărilor, ce reușește să livreze un sound care a vibrat dincolo de barierele și filtrele personale. Cu o abordare stilistică ce refuză să își găsească locul, The Different Class au reușit totuși să-și construiască un brand sonor.

 

 

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5