Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: The Darkness - Happiness

The Darkness îşi continuă vibe-ul de surfer boys britanici prin noua piesă, "Happiness". Melodia primeşte un videoclip animat cu figurine ce arată precum jucăriile ce se dau la meniurile Happy Meal.

"Happiness" are un clip creat de către Vitamin Pictures în Chicago, în regia lui Daniel DelPurgatorio. Personajele animate aici sunt chiar membrii formaţiei, care ajung într-o lume subacvatică. În vreme ce unii dintre muzicieni călăresc căluţi de mare, solistul se îndrăgosteşte de o sirenă şi ajunge să fie înghiţit de un monstru marin. Melodia este una de feel good, de vară şi distracţie, fără griji.

Problema cu The Darkness e că nu ştii când să îi iei în serios sau nu şi totul poate fi o mare ironie. Liderul şi solistul trupei, Justin Hawkins a declarat că acest single este despre privitul spre nisipul auriu, în vreme ce ignori sticlele sparte. Valuri care se sparg de ţărm şi ţipete de pescăruşi sunt citate ca inspiraţie aici. Culmea e că The Darkness au mai avut o întâlnire cu marea şi în clipul piesei "All the Pretty Girls" în august.

Dacă atunci experienţa s-a lăsat cu surfing, acum se ajunge la sirene şi tritoni. "Happiness" este o piesă extrasă de pe albumul "Pinewood Smile", care a debutat pe 6 octombrie. Britanicii au rămas la fel de amuzanţi şi auto ironici cum îi ştiam încă de pe vremea lui "Love Is Only a Feeling". Nu se feresc de cuvinte R Rated, umor vulgar şi imaginea de macho dusă la paroxism.

Totul se reflectă până şi în coperta albumului, un zâmbet cu care nu ai avea voie să intri în cluburi de striptease. The Darkness au cântat la Bucureşti în 2012 în deschiderea concertului Lady Gaga şi ne-au vizitat şi în acest an la Timişoara.

Citește mai multe despre The Darkness
Videoclipuri cu The Darkness
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE