Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: The Darkness - Happiness

The Darkness îşi continuă vibe-ul de surfer boys britanici prin noua piesă, "Happiness". Melodia primeşte un videoclip animat cu figurine ce arată precum jucăriile ce se dau la meniurile Happy Meal.

"Happiness" are un clip creat de către Vitamin Pictures în Chicago, în regia lui Daniel DelPurgatorio. Personajele animate aici sunt chiar membrii formaţiei, care ajung într-o lume subacvatică. În vreme ce unii dintre muzicieni călăresc căluţi de mare, solistul se îndrăgosteşte de o sirenă şi ajunge să fie înghiţit de un monstru marin. Melodia este una de feel good, de vară şi distracţie, fără griji.

Problema cu The Darkness e că nu ştii când să îi iei în serios sau nu şi totul poate fi o mare ironie. Liderul şi solistul trupei, Justin Hawkins a declarat că acest single este despre privitul spre nisipul auriu, în vreme ce ignori sticlele sparte. Valuri care se sparg de ţărm şi ţipete de pescăruşi sunt citate ca inspiraţie aici. Culmea e că The Darkness au mai avut o întâlnire cu marea şi în clipul piesei "All the Pretty Girls" în august.

Dacă atunci experienţa s-a lăsat cu surfing, acum se ajunge la sirene şi tritoni. "Happiness" este o piesă extrasă de pe albumul "Pinewood Smile", care a debutat pe 6 octombrie. Britanicii au rămas la fel de amuzanţi şi auto ironici cum îi ştiam încă de pe vremea lui "Love Is Only a Feeling". Nu se feresc de cuvinte R Rated, umor vulgar şi imaginea de macho dusă la paroxism.

Totul se reflectă până şi în coperta albumului, un zâmbet cu care nu ai avea voie să intri în cluburi de striptease. The Darkness au cântat la Bucureşti în 2012 în deschiderea concertului Lady Gaga şi ne-au vizitat şi în acest an la Timişoara.

Citește mai multe despre The Darkness
Videoclipuri cu The Darkness
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE