Urmărește-ne în Social Media

The Corrs - Bring On The Night

The Corrs a lansat videoclipul noului single ”Bring On The Night”. Piesa este extrasă de pe albumul ”White Light”, lansat în noiembrie.

Formația recunoscută pentru stilul muzical format prin îmbinarea genurilor rock, folk și teme tradiționale celtice și irlandeze a revenit anul acesta cu un nou material de studio. După 10 ani de pauză,  The Corrs a lansat pe 27 noiembrie albumul ”White Light”, cel de-al 6-lea disc din cariera trupei.

Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește „Bring on the Night” și a avut premiera la BBC Radio 2, în cadrul emisiunii lui Ken Bruce. Recent a fost lansat și videoclipul acestui single, ce pare a prezenta o exorcizare a demonilor trecutului printr-o coregrafie inedită.

Noul album ”White Light” va fi promovat în cadrul unui turneu. Datele primelor concerte anunțate pot fi consultate mai jos.

  • 19 ianuarie 2016 – Birmingham, Genting Arena
  • 20 ianuarie 2016 – Cardiff, Motorpoint Arena
  • 22 ianuarie 2016 – Liverpool, Echo Arena
  • 23 ianuarie 2016 – London, The O2
  • 24 ianuarie 2016 – Manchester, Manchester Arena
  • 26 ianuarie 2016 – Glasgow, Hydro Arena
  • 28 ianuarie 2016 – Dublin, 3 Arena
  • 29 ianuarie 2016 – Belfast, The SSE Arena

The Corrs este formată din frații Andrea, Sharon, Caroline și Jim Corr. Trupa a lansat albumul de debut, ”Forgiven, Not Forgotten”, în 1995, obținând recunoașterea la nivel internațional odată cu apariția celui de-al 2-lea disc, ”Talk on Corners” (1997). Următorul album, ”In Blue” (2000), cu un sound orientat mai mult spre pop, le-a consolidat intrarea în zona muzicii comerciale, materialul plasându-se pe prima poziție în topurile din UK, Irlanda, Australia, Germania, Elveția și Austria. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Breathless” și ”Irresistible”.

În 2004 a fost lansat albumul ”Borrowed Heaven”, extrem de apreciat în țara de origine, Irlanda. Cel de-al 5-lea material, ”Home” (2005), a inclus coveruri după piese irlandeze tradiționale.

Până în prezent, The Corrs a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel internațional, discul ”Talk on Corners” fiind certificat cu platină de 9 ori.

Comentarii