Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: The Chemical Brothers - We've Got To Try

The Chemical Brothers continuă lansarea de clipuri inedite pentru single-urile sale, odată cu debutul lui "We've Got to Try". De această dată nu roboţii sunt vedetele, ci un patruped simpatic. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

Câinele din "We've Got to Try" există ca fiinţă biologică simplă doar câteva zeci de secunde, fiind rapid convertit într-un hibrid maşină-câine. Mai mult decât atât, el ajunge pilot de Formula 1, fiind pus într-un monopost şi scoţând timpi excelenţi. Clipul este minunat de absurd şi toţi cei care joacă în el par total fascinaţi de realizările acestei Laika 2.0.

După Formula 1 următorul pas este să ducă în spaţiu dulăul, pe care îl vedem la manşa unei navete. Misiunea pare a se termina tragic, iar căţelul este pierdut în spaţiu, dar legenda sa continuă etern. Veteranii britanici au creat un track electronic plin de sample-uri de muzică catchy a deceniilor trecute. Rezultatul este o combinaţie de breakbeat cu techno şi mult soul. Acest single este extras de pe viitorul album The Chemical Brothers, "No Geography", care soseşte luna viitoare, pe 12 aprilie.

Până acum am putut asculta single-urile "Free Yourself", "MAH" (cu un videoclip epic) şi "Got to Keep On" de pe acelaşi LP. Noul single are clipul regizat de Ninan Doff, care a reuşit să facă din câine un protagonist adorabil, care întemeiază o civilizaţie spaţială la final. Odată cu lansarea piesei, britanicii au atins şi un record mondial: cel mai scurt remix din istorie.

"We've Got to Try" a primit un "WGTT 15000BPM F1 NEEEUM MIX", care are doar 3 secunde şi ajunge la 15.000 BPM. Proiectul a fost realizat cu ingineri din Formula 1, având rolul de a se potrivi cu rotaţiile pe minut asociate unui monopost. Cine ascultă remixul poate jura că a auzit o maşină de Formula 1 trecând pe lângă el.

În primăvara acestui an The Chemical Brothers pleacă într-un turneu de promovare pentru noul LP, care îi va purta prin Mexic, SUA, Portugalia, Japonia şi UK.

Citește mai multe despre The Chemical Brothers
Videoclipuri cu The Chemical Brothers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE