Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: The Chainsmokers - You Owe Me

The Chainsmokers lansează al doilea single din 2018, "You Owe Me". De această dată protagoniştii clipului (cei doi muzicieni) au lăsat în urmă mesajul politic şi trec la vampirism şi o cină transformată într-o baie de sânge. Vă invităm să vizionaţi noul clip mai jos.

"You Owe Me" are un clip regizat de către Rory Kramer şi face parte dintr-un dublu single care include şi noua piesă "Sick Boy". Luna trecută vedeam videoclipul cu mesaj politic şi social dedicat acelui release, iar acum e momentul pentru un nou material vizual. Alex Pall şi Drew Taggart cântă cu multă inocenţă despre singurătate şi întunericul din gândurile unei persoane.

Negura se reflectă şi în clip, în care vedem o masă a celor doi protagonişti cu prietenii. Crescendo-ul piesei coincide cu metamorfozarea gazdelor în vampiri însetaţi de sânge. Drop-ul de dubstep al piesei aduce şi victime murdare de sânge pe faţă, braţe rupte şi o baie de hemoglobină în sufrageria celor doi vampiri. Calmul cu care a fost pregătită primirea invitaţilor şi cu care se face curat după duce cu gândul la un episod din "Hannibal".

Melodia include chitare pop punk şi un sintetizator discret, marcând tranziţia The Chainsmokers de la un duo EDM la lumea rockului alternativ cu elemente pop. În urmă cu un an The Chainsmokers dădeau lovitura prin colaborarea cu Coldplay pe piesa "Something Just Like This", care s-a auzit mult timp la radiourile din toată lumea. A fost cântată în premieră la BRIT Awards 2017.

Duo-ul american este activ de 6 ani şi are în CV doar un album de studio, "Memories... Do Not Open", lansat anul trecut. A lansat multiple EP-uri totuşi şi primul mare hit a venit în 2013, sub forma lui "#Selfie". În 2016 grupul atingea faima internaţională prin colaborarea cu Halsey, "Closer". Single-ul ajungea pe locul întâi în topurile din State şi SUA, cimentând statutul de senzaţie pop-EDM al băieţilor.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Videoclipuri cu The Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE