Urmărește-ne în Social Media

The Chainsmokers - You Owe Me

The Chainsmokers lansează al doilea single din 2018, "You Owe Me". De această dată protagoniştii clipului (cei doi muzicieni) au lăsat în urmă mesajul politic şi trec la vampirism şi o cină transformată într-o baie de sânge. Vă invităm să vizionaţi noul clip mai jos.

"You Owe Me" are un clip regizat de către Rory Kramer şi face parte dintr-un dublu single care include şi noua piesă "Sick Boy". Luna trecută vedeam videoclipul cu mesaj politic şi social dedicat acelui release, iar acum e momentul pentru un nou material vizual. Alex Pall şi Drew Taggart cântă cu multă inocenţă despre singurătate şi întunericul din gândurile unei persoane.

Negura se reflectă şi în clip, în care vedem o masă a celor doi protagonişti cu prietenii. Crescendo-ul piesei coincide cu metamorfozarea gazdelor în vampiri însetaţi de sânge. Drop-ul de dubstep al piesei aduce şi victime murdare de sânge pe faţă, braţe rupte şi o baie de hemoglobină în sufrageria celor doi vampiri. Calmul cu care a fost pregătită primirea invitaţilor şi cu care se face curat după duce cu gândul la un episod din "Hannibal".

Melodia include chitare pop punk şi un sintetizator discret, marcând tranziţia The Chainsmokers de la un duo EDM la lumea rockului alternativ cu elemente pop. În urmă cu un an The Chainsmokers dădeau lovitura prin colaborarea cu Coldplay pe piesa "Something Just Like This", care s-a auzit mult timp la radiourile din toată lumea. A fost cântată în premieră la BRIT Awards 2017.

Duo-ul american este activ de 6 ani şi are în CV doar un album de studio, "Memories... Do Not Open", lansat anul trecut. A lansat multiple EP-uri totuşi şi primul mare hit a venit în 2013, sub forma lui "#Selfie". În 2016 grupul atingea faima internaţională prin colaborarea cu Halsey, "Closer". Single-ul ajungea pe locul întâi în topurile din State şi SUA, cimentând statutul de senzaţie pop-EDM al băieţilor.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED