Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: The Chainsmokers with Kygo - Family

The Chainsmokers a reînceput să lanseze single-uri care să cucerească topurile până în 2020, iar de această dată e vorba despre o colaborare intitulată "Family". Duo-ul american a colaborat cu Kygo şi a prezentat povestea prieteniei cu cameramanul Rory Kramer într-un videoclip care e în egală măsură vlog. Îl puteţi urmări în articol.

Rory Kramer este vedeta noului clip The Chainsmokers, "Family". Cameramanul şi omul responsabil cu imaginea video a trupei primeşte un tribut prin acest videoclip. El este prezentat drept mai mult de un colaborator, un membru al familiei muzicienilor şi o parte integrală a poveştii de succes The Chainsmokers. Vedem şi momente grele din viaţa lui Rory, precum un accident auto care a necesitat o recuperare anevoioasă. Aflăm şi că acest personaj inedit a avut chiar o emisiune despre viaţa sa, un reality show.

Rory avea o viaţă hiperactivă, presărată cu cascadorii, călătorii şi excursii. Îi vedem în clip pe cei care i-au fost alături cameramanului în momentele grele, inclusiv Drew şi Alex, artiştii care formează The Chainsmokers. Povestea are final fericit, pentru că protagonistul s-a reîntâlnit cu o bună prietenă, a reluat relaţia cu ea şi s-a logodit. La final aflăm că e totul o mare campanie de awareness pe care am văzut-o şi la unii comedianţi şi podcasteri din SUA.

E vorba despre recomandarea de a îţi rupe 30 de secunde din viaţa ta ocupată pentru a lua legătura cu prietenii şi a afla dacă ei sunt bine. Are legătură cu depresia tot mai întâlnită la nivel global şi este şi unul dintre principiile de bază ale celor care s-au cunoscut şi împrietenit la Alcoolicii Anonimi. Chiar dacă piesa cea nouă are beat-uri vesele şi dansabile, inflexiunile din vocea solistului induc o oarecare melancolie şi tristeţe.

Luna trecută The Chainsmokers a lansat piesa "Push My Luck", după ce în vară ne oferise colaborarea cu Illenium şi Lennon Stella pe piesa "Takeaway". Recent am putut asculta şi mult aşteptata colaborare dintre Blink-182 şi The Chainsmokers, "P.S. I Hope You're Happy". Kygo s-a remarcat în această vară prin readucerea unei piese de Whitney Houston în topuri, "Higher Love". Artistul a avut şi o colaborare cu Rita Ora în primăvară, "Carry On".

Citește mai multe despre KygoThe Chainsmokers
Videoclipuri cu KygoThe Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE