Urmărește-ne în Social Media

The Chainsmokers - Think Of Us ft. GRACEY

The Chainsmokers a lansat piesa şi videoclipul "Think of Us", o colaborare cu artista Gracey, iar track-ul a primit un videoclip urban şi simplu. E filmat într-o metropolă, în diferite ipostaze tipice, la metrou, pe poduri metalice şi în transportul în comun.

The Chainsmokers a construit piesa "Think of Us" ca un track EDM, al cărui drop pare să nu mai vină. Gracey are una dintre acele voci care făceau senzaţie la început de ani 2000 şi care se pliază bine pe track-urile electronice. Melodia nouă fiind simplută, va fi numai bună de remixat în diferite variante pe viitor.

Cine ascultă cu atenţie aude şi o percuţie ceva mai rapidă spre final, care duce cu gândul la drum 'n bass.

The Chainsmokers reveneau după o perioadă de pauză în 2022, cu un nou album şi aveau multe poveşti de spus. Drew Taggart şi Alex Pall ajunseseră în 2019 să nu mai vadă soarele cu zilele, din cauza turneului World War Joy. Acesta a inclus 41 de concerte şi multe nopţi de somn în autobuz, sărind de la o noapte la alta, fără a mai vedea lumina zilei.

Taggart avea doar 22 de ani când a început proiectul The Chainsmokers, iar Pall 26. Au început să facă muzică imediat după facultate şi au devenit cunoscuţi în mainstream prin piesa din 2014 "#Selfie". Era o satiră la adresa societăţii, dar suna bine şi suna destul de pop încât să ajungă pe locul 16 în Billboard Hot 100.

Au urmat şi alte hituri, "Roses" din 2015", "Don't Let Me Down" din 2016 şi "Closer", colaborarea cu Halsey care i-a făcut mari de tot. Au venit şi nominalizările la Grammy şi cifrele impresionante: 4 miliarde de stream-uri în SUA. Apoi a urmat nebunia: 180 de concerte între 2014 şi 2019. Costurile de producţie erau atât de mari, între artificii uriaşe şi motociclişti care făceau tumbe, încât duo-ul nici nu scotea profit uneori.

În 2023 The Chainsmokers a mai lansat o colaborare cu o voce feminină, Shenseea, pe piesa "My Bad".

Comentarii