Urmărește-ne în Social Media

The Chainsmokers, Shenseea - My Bad

The Chainsmokers a revenit cu un veritabil "banger" de piesă, "My Bad", care se va auzi cu siguranţă la toate radio-urile pop, dar şi în cluburi. Shenseea apare pe această colaborare şi o vedem pe artistă şi în videoclipul oficial.

Videoclipul "My Bad" este regizat de către Patrick Tohill şi îl prezintă pe solistul The Chainsmokers, Andrew Taggart cântând şi sărutându-se cu o domnişoară într-un oraş cuprins de flăcări. Peisajul este post-apocaliptic: maşini de poliţie răsturnate, flăcări, oameni prinşi în maşini distruse, doar că ei nu sunt răniţi, ci asaltaţi de muze feminine care îi copleşesc cu sărutări.

The Chainsmokers este un duo american, compus din Alexander Pall şi Andrew Taggart. Poate cel mai mare hit al lor este "Closer", colaborare cu Halsey, care a urcat până pe locul 1 în Billboard Hot 100. Are 15 discuri de diamant în SUA. Un alt mega hit este "Something Just Like This", colaborare cu Coldplay, care a primit la rândul lor discuri de diamant în State.

Andrew Taggart trece prin momente grele de câţiva ani, artistul dezvăluind că suferă de dependenţă de alcool. El spune că s-a luptat cu băutura pe tot parcursul carierei şi nu a putut să o evite, fiind o parte importantă din mediul în care activează. De altfel solistul şi-a dezvăluit vulnerabilitatea atunci când a lansat piesa "Self Destruction Mode" la început de lună iunie 2023.

Mărturisesc că nu am mai auzit numele Shenseea până acum. E vorba despre o artistă din Jamaica, Kingston mai precis, în vârstă de 26 de ani. Abordează genul muzical dancehall şi a ajuns cunoscută după ce a apărut pe piese cu Sean Paul şi Christina Aguilera. În 2019 a semnat un contract cu casa de discuri Interscope şi a lansat piesa "Blessed", colaborare cu Tyga.

Mai importantă e apariţia sa pe albumul lui Kanye West "Donda" în 2021 şi faptul că apărut pe lista artiştilor nominalizaţi la Grammy în anul următor.

Comentarii