Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: The Chainsmokers - Push My Luck

The Chainsmokers evocă iubirile adolescenţei în noua piesă "Push My Luck". Cu un vibe de Blink-182 şi entuziasm tineresc, piesa debutează şi se transformă într-un track catchy pentru duo-ul american. Primeşte şi un videoclip alb-negru intim, pe care îl vizionaţi în articol.

"Push My Luck" a sosit prin Disruptor Records/Columbia Records şi include o voce molatecă a lui Drew Taggart, cântând despre iubirea proaspăt înmugurită. Videoclipul este regizat de către Steven Sebring şi o are ca protagonistă pe Lais Ribero, fotomodel. Aceasta este prezentată pe o platformă rotativă, ca muză a băieţilor. Noul track este inedit pentru că face o trecere între genuri muzicale spre final.

Porneşte ca o baladă pop-rock, pe la mijloc i se adaugă un bas interesant, iar spre final erupe într-un mixaj specific de EDM. Vocile subţiri mixate amintesc de vremea când Skrillex era la modă acum un deceniu. Clipul este simplu şi îi include doar pe cei 2 artişti, cântând la diferite instrumente şi dansând, intercalaţi cu cadre ale lui Lais Ribero.

Muzicienii se află în plin turneu "World War Joy", o serie de concerte în America de Nord, cu opriri numai pe arene uriaşe. În deschidere cântă 5 Seconds of Summer şi Lennon Stella. Seria de concerte se termină la început de lună decembrie. The Chainsmokers au fost nominalizaţi recent la o distincţie American Music Award în categoria "Favorite Artist - Electronic Dance Music". Fanii îi pot vota până pe 20 noiembrie, iar gala premiilor are loc pe 24 noiembrie, fiind difuzată pe canalul TV ABC.

The Chainsmokers pregăteşte un nou album, cunoscut drept "World War Joy", care include 10 track-uri. 5 dintre ele au fost deja lansate ca single-uri. Primul a fost colaborarea cu 5 Seconds of Summer, "Who Do You Love". Am mai putut asculta şi "Kills You Slowly", "Do You Mean", "Call You Mine" şi "Takeaway". Băieţii se pregătesc şi de un turneu european, care va începe în 2020.

The Chainsmokers este un duo de DJ şi producători din new York, format din Andrew Taggart şi Alexander Pall. Conform publicaţiei Forbes, artiştii l-au detronat pe Calvin Harris în postura de "cei mai bine plătiţi DJi", după 6 ani de supremaţie.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Videoclipuri cu The Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE