Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: The Chainsmokers, ILLENIUM - Takeaway ft. Lennon Stella

The Chainsmokers a lansat o posibilă piesă a verii, "Takeaway", în colaborare cu Illenium şi Lennon Stella. Noul single primeşte un videoclip filmat deasupra New York-ului, într-o atmosferă destul de ploioasă şi întunecată. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

Prima jumătate a clipului "Takeaway" îi vede pe băieţii de la The Chainsmokers călătorind cu elicopterul spre o clădire futuristă, cu scări labirintice. Artiştii se pierd în acest labirint urban din sticlă şi metal, în vreme ce cântăreaţa canadiană Lennon Stella le priveşte zbaterea dintr-un lift care urca spre acoperiş. DJ-ul ILLENIUM a contribuit la acest release cu drop-uri electronice specifice muzicii EDM şi dubstep-ului.

The Chainsmokers l-au adus pe ILLENIUM pe scenă la Ultra Music Festival încă din martie, atunci când s-a auzit prima oară această piesă live. DJ-ul este din Denver şi este apreciat în lumea dance-pop, în vreme ce Lennon Stella este o cântăreaţă şi compozitoare canadiană în ascensiune. Noua piesă este o baladă pop, despre inimi frânte şi îndrăgostiţi care nu mai pot avea încredere în nimeni.

Structura futuristă pe care o vedeţi în videoclip este Heatherwick's Vessel, inaugurată recent la Hudson Yards din New York. Privită din lateral aminteşte de un fagure de miere, iar de deasupra aduce cu o amforă futuristă. A fost deschisă publicului în primăvară şi include 154 de seturi de scări. Acestea se intersectează ca într-un labirint marca M.C. Escher, cu multple zig-zag-uri. Clădirea are 80 de etaje şi este anexată unei Plaza, cu grădini, o zonă comercială şi zonă de divertisment.

The Chainsmokers a lansat piesa "Call You Mine" luna trecută, o colaborare cu Bebe Rexha, care a ajuns rapid în topuri. Anul a început cu două track-uri melancolice, "Who Do You Love" (alături de 5 Seconds of Summer) şi "Kills You Slowly". Această din urmă melodie a primit un videoclip plin de zăpadă şi cu vibe iernatic. Noi aşteptăm în continuare colaborarea dintre Blink-182 şi The Chainsmokers între timp.

Citește mai multe despre IlleniumLennon StellaThe Chainsmokers
Videoclipuri cu IlleniumLennon StellaThe Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE