Urmărește-ne în Social Media

The Chainsmokers - High

The Chainsmokers a revenit după 3 ani de pauză cu piesa "High", clasica melodie cu refrenul pe care l-am tot auzit în cântece pop în ultima vreme: "spui că mă iubeşti doar când eşti high". Duo-ul american ne urează "bun venit" într-o nouă etapă a evoluţiei sale muzicale şi ne oferă şi un videoclip pentru acest single.

Andrew Taggart şi Alex Pall, componenţii The Chainsmokers apar în acest videoclip în care s-a investit multicel pentru a ne convinge că el se petrece în văzduh. Artiştii apar pe şi într-un avion la 10.000 de kilometri înălţime, trecând printr-o dramă amoroasă. Un cuplu are o dispută în relaţie deasupra avionului, iar un pasager intră în fibrilaţie atunci când vede aceşti veritabili supereroi.

Drama celor doi pare ataşată de înălţimi fabuloase, pentru că ei continuă să îşi arunce ocheade de pe macarale uriaşe. Pasagerul recalcitrant este legat de scaun, iar urmărirea romantică se desfăşoară în stilul filmului şi serialului "Jumper". După avioane şi macarale, cuplul din "High" ajunge într-un oraş futurist, într-o clădire prăbuşită ce aminteşte de cea din "The Suicide Squad", de la final.

Duo-ul EDM din New York a lansat al treilea album de studio, "World War Joy" în decembrie 2019. De atunci băieţii au luat o pauză, fix cât a ţinut pandemia. Revenirea a fost anticipată printr-un teaser postat la începutul acestui an. Hashtag-ul "#TSC4" indica şi faptul că ne putem aştepta la al patrulea album în curând.

Iată cum descriu artiştii noul lor single:

Această piesă surprinde perfect spiritul relaţiilor din ziua de azi, lucrurile extreme pe care le putem face pentru cineva pe care îl iubim şi minciunile pe care ni le spunem noi înşine pentru a continua relaţiile în mod nefericit. Cu toate acestea, sub aceste versuri întunecate şi controversate se ascunde o producţie muzicală care dă senzaţia de sărbătoare, pentru că ştim că la final de zi, niciodată nu vom asculta sfaturile.

Vom face ceea ce se simte mai bine pentru noi înşine şi ne vom spune că va fi diferit de această dată.

Videoclipul este regizat de Kid Studio, iar Drew este protagonistul care îşi tot urmăreşte iubita până la capătul lumii. Piesa se va auzi live pentru prima dată în cadrul concertului ţinut de trupă la pauză meciului de campionat NFL de pe 30 ianuarie 2022.

Comentarii