Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: The Chainsmokers - Closer ft. Halsey

Duo-ul american The Chainsmokers a lansat videoclipul piesei "Closer", înregistrate în colaborare cu Halsey. Vizualul este regizat de Dano Cerny.

Closer”, piesa care a staționat pe prima poziție în topul US iTunes săptămâni la rând, beneficiază de un videoclip la fel de aprins ca și prestația susținută de The Chainsmokers și Halsey  la MTV VMA 2016. În clipul regizat de Dano Cerny, Halsey și solistul The ChainsmokersAndrew Taggart, sunt surprinși în ipostaze intime, dovedind încă o dată că sexualitatea este în continuare o modalitate eficientă de a vinde o piesă.

Halsey, pe numele real, Ashley Nicolette Frangipane, a lansat albumul de debut, ”Badlands”, în 2015. Deși tânăra artistă pare să fi cucerit o mare parte a publicului încă de la primele piese ("Ghost", ”Colors”, ”Castle”), aceasta a mărturisit că a întâmpinat mari dificultăți în zona de promovare pe radio, din cauza genului muzical abordat.

"Genurile muzicale promovate în 2016 sunt o mare varză. Jumătate din piesele hip-hop sunt, la rădăcină, piese pop, și jumătate din piesele cu un sound alternativ sunt de fapt melodii pop. Iar posturile de radio care difuzează pop habar nu au ce au de făcut. Ajung în final să discut cu posturile de radio de pe zona de alternativ: <<Îmi spui că muzica mea e prea întunecată pentru a fi pop și prea pop pentru a fi alternativă>>. Din cauza asta nici posturile cu muzică urbană nu se ating de ea. Așa că avem un album care nu se încadrează nicăieri. Și ce poate fi mai alternativ decât asta?”, a declarat Halsey pentru Rolling Stone.

Citește mai multe despre HalseyThe Chainsmokers
Videoclipuri cu HalseyThe Chainsmokers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE