Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: The Chainsmokers - Beach House

La doar câteva zile după lansarea ultimului single şi clip, The Chainsmokers ne surprinde cu materialul "Beach House". Este o piesă EDM melancolică, cu iz de vară şi de concert live, care primeşte un videoclip cu peisaje superbe. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Între cadre cu solistul Andrew de la The Chainsmokers şi fete filmate în slow motion făcând yoga sau traversând strada, "Beach House" este o scrisoare de dragoste pentru natura umană. Fetele se unduiesc cu mişcări de yoga, sunt surprinse vorbind la telefon sau privind în zare. Toate alternate cu figuri masculine făcând sporturi extreme sau cascadorii.

Dacă veţi asculta cu atenţie versurile, vă veţi da seama că această piesă este o scrisoare de dragoste pentru o persoană specială. Explozia de artificii dinspre finalul clipului este însoţită de o explozie sonică, cu un sintetizator perfect suprapus peste vocea solistului. În mod inedit, băieţii de la The Chainsmokers au declarat că inspiraţia pentru piesă vine de la faptul că au ascultat mult formaţia Beach House.

Beach House este un duo legendar dream pop din Baltimore, care a lansat un album nou intitulat "7" cu câteva luni în urmă.

Prin noul single, The Chainsmokers a dorit să revină la sound-ul original de pop-EDM visător, după câteva experimente dubstep. Am resimţit influenţele acelui gen de muzică electronică puternic pe "Save Yourself" şi "Siren", ambele colaborări, cu NGHTMRE şi respectiv Siren.

Nu e primul tribut integrat în muzica The Chainsmokers, pentru că muzicienii au citat Blink-182 ca inspiraţie şi le-au amintit chiar numele în versuri. În special piesa "I Miss You" a fost amintită şi remixată în seturile live ale artiştilor americani.

În ultimele săptămâni, duoul The Chainsmokers a pornit un proiect complet nou, prin lansarea lui Kick the Habit Productions. Această casă de producţie se va ocupa de filme, proiecte TV şi proiecte digitale. Dan Marcus, fost agent media la UTA a fost numit Chief Operating Officer şi preşedinte. Adam Alpert, managerul The Chainsmokers este CEO.

The Chainsmokers ne-a vizitat pentru prima oară în acest an, în cadrul festivalului UNTOLD 2018, care a lansat recent un aftermovie.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Videoclipuri cu The Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE