Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: The Cat Empire - Bulls

The Cat Empire a lansat videoclipul noului single ”Bulls”. Vizualul a fost filmat în Tallarook, Australia, piesa promovată fiind extrasă de pe albumul ”Rising With The Sun”.

The Cat Empire va lansa pe 4 martie cel de-al 7-lea material de studio, ”Rising With The Sun”. Promovarea discului a început cu "Qué Será Ahora", urmată de "Wolves" și de cel mai recent single, "Bulls".

”Aceasta ("Bulls") este o piesă cu riff-uri de festival și un outro în stil punk introdus pentru a echilibra lucrurile. Melodia încearcă să se îndepărteze de ideea de fi exagerat de rațional, această gândire aplicându-se indiferent de situație”, a indicat Felix Riebl într-un interviu acordat fasterlouder.junkee.com.

Albumul ”Rising With The Sun” conține 11 piese, compuse de cei doi soliști ai trupei, Felix Riebl și Harry Angus.

Tracklist ”Rising With The Sun” - The Cat Empire:

 1. "Wolves"
 2. "Bulls"
 3. "Midnight"
 4. "Blasting Away"
 5. "You Are My Song"
 6. "Eagle"
 7. "Bataclan"
 8. "Rising With The Sun"
 9. "Daggers Drawn"
 10. "Qué Será Ahora"
 11. "Creature"

Cunoscuți în întreaga lume ca fiind una dintre cele mai bune formații live, The Cat Empire asigură o petrecere oriunde ar cânta. Sunetul lor este cel mai bine descris cu ajutorul unei serii de “slash”-uri combinate din mai multe stiluri muzicale: Jazz, Ska, Reggae, Funk, Latin, Gypsy, Cuban, Australian.

The Cat Empire a concertat pentru prima oară în România în iulie 2014. Vezi aici poze de la eveniment.

Citește mai multe despre The Cat Empire
Videoclipuri cu The Cat Empire
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE