Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: The Black Keys - Just Got to Be

Americanii de la The Black Keys au scos din arhivă un single de pe albumul "Magic Potion". "Just Got to Be", o piesă lansată în august 2007, are acum un videoclip filmat 7 ani mai târziu, în 2014.

Deși au un album cu piese noi lansat în mai 2014, membrii trupei The Black Keys au ales să promoveze o piesă de pe discul "Magic Potion" (2007). Videoclipul piesei "Just Got to Be" a fost recent urcat pe canalul de YouTube al formației, mulți dintre fani întrebându-se de pe ce disc este extrasă această melodie. Ideea scoaterii din arhivă a single-ului ar putea avea legătură cu alte surprize pe care americanii le pregătesc: fie includerea melodiei pe coloana sonoră a unui film sau a unei reclame, fie o reîntoarere la sound-ul LP-ului din 2007 pe viitoarele compoziții.

The Black Keys a lansat în mai 2014 albumul "Turn Blue", ce s-a clasat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US Top Rock Albums și Australian Albums. Discul a fost produs de formație împreună cu reputatul producător Danger Mouse, ce a colaborat recent cu U2 pentru piesa "Ordinary Love".

Tracklist The Black Keys - "Turn Blue"

 1. "Weight of Love"
 2. "In Time"
 3. "Turn Blue"
 4. "Fever"
 5. "Year in Review"
 6. "Bullet in the Brain"
 7. "It's Up to You Now"
 8. "Waiting on Words"
 9. "10 Lovers"
 10. "In Our Prime"
 11. "Gotta Get Away"

Citește mai multe despre The Black Keys
Videoclipuri cu The Black Keys
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE