Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: The Black Keys - Just Got to Be

Americanii de la The Black Keys au scos din arhivă un single de pe albumul "Magic Potion". "Just Got to Be", o piesă lansată în august 2007, are acum un videoclip filmat 7 ani mai târziu, în 2014.
Urmărește-ne pe

Deși au un album cu piese noi lansat în mai 2014, membrii trupei The Black Keys au ales să promoveze o piesă de pe discul "Magic Potion" (2007). Videoclipul piesei "Just Got to Be" a fost recent urcat pe canalul de YouTube al formației, mulți dintre fani întrebându-se de pe ce disc este extrasă această melodie. Ideea scoaterii din arhivă a single-ului ar putea avea legătură cu alte surprize pe care americanii le pregătesc: fie includerea melodiei pe coloana sonoră a unui film sau a unei reclame, fie o reîntoarere la sound-ul LP-ului din 2007 pe viitoarele compoziții.

The Black Keys a lansat în mai 2014 albumul "Turn Blue", ce s-a clasat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US Top Rock Albums și Australian Albums. Discul a fost produs de formație împreună cu reputatul producător Danger Mouse, ce a colaborat recent cu U2 pentru piesa "Ordinary Love".

Tracklist The Black Keys - "Turn Blue"

 1. "Weight of Love"
 2. "In Time"
 3. "Turn Blue"
 4. "Fever"
 5. "Year in Review"
 6. "Bullet in the Brain"
 7. "It's Up to You Now"
 8. "Waiting on Words"
 9. "10 Lovers"
 10. "In Our Prime"
 11. "Gotta Get Away"

Citește mai multe despre The Black Keys
Videoclipuri cu The Black Keys
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE