Urmărește-ne în Social Media

The Black Eyed Peas - RING THE ALARM pt. 1, pt. 2, pt. 3

The Black Eyed Peas a lansat piesa "RING THE ALARM pt. 1, pt. 2, pt. 3", care vrea să fie un imn de deşteptare pentru naţiunea americană. Această creaţie simbolică nu putea rămâne fără un videoclip plin de mesaj, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"RING THE ALARM pt. 1, pt. 2, pt. 3" este o piesă cu beat rap old school, peste care este aplicat un sintetizator ce sună a jocuri video sau sonerii de telefon vechi. Peste acest beat will.i.am and co cântă despre o naţiune care se prosteşte şi dezumanizează pe Internet, în vreme ce se îndoapă cu zahăr.

Melodia nu este chiar radio-friendly, prin lungimea sa de 5 minute şi 48 de secunde şi faptul că este împărţită în segmente. Fiecare secţiune este delimitată de un scurt interludiu. Ce începe ca rap şi pop ajunge să sune a trip-hop la mijloc de track.

Protagoniştii din videoclip poartă măşti şi berete, uniforme ce amintesc de brigada Black Panthers care lupta contra rasismului în anii '70. Dacă prima parte din single a fost pe bază de rap şi pop, a doua de trip-hop, secţiunea lui will.i.am din final este sacadată şi influenţată serios de jazz.

De producţia acestui single s-au ocupat will.i.am şi Dj Motiv8. Acest release vine în continuarea lui "Street Livin'", prima melodie lansată de Black Eyed Peas în ultimii 7 ani. A sosit la începutul acestui an, fiind bine primită de fani. Apl.De.Ap, Taboo, will.i.am au fiecare câte o secţiune cu încarcatură socială.

La refren îşi face apariţia şi o voce feminină, pe care nu o cunoaştem, dar nu pare să fie Fergie. will.i.am a declarat că "Ring" fusese scrisă încă din 2013 sau 2014, pe fondul tensiunilor rasiale. Artistul a fost inspirat de victimele brutalităţii poliţiei şi cazul Ferguson.

Odată cu lansarea lui "Ring the Alarm", trio-ul a anunţat şi un site interactiv, Sweet. Prin intermediul său fanii se vor putea înregistra şi strânge o monedă virtuală numită "Sugar". Cu aceasta vor cumpăra bilete VIP, memento-uri, tricouri şi conţinuturi exclusive sau meet and greet-uri.

The Black Eyed Peas au cântat în România în 2007, avându-i pe cei de la Simplu în deschidere.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

S-au pus în vânzare biletele de o zi la NEVERSEA 2022

Fanii Neversea pot achiziționa bilete de o zi la ediția din 2022 a festivalului. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 - 10 iulie, la Constanța.

Publicat

pe

Începând de astăzi, 12 mai, fanii Neversea au ocazia să achiziționeze bilete de o zi. Doritorii au la dispoziție două variante de bilete de o zi:

  • General Access, la prețul de 37 de euro + Taxe
  • VIP, la prețul de 104 de euro + Taxe

Fanii își vor putea alege o zi din cele patru, în care să danseze până în zori pe muzica artiștilor preferați pe plaja Neversea. Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța peste 150 de artiști români și internaționali, în perioada 7 - 10 iulie.

Lineup-ul Neversea 2022

Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino și Parov Stelar.

Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt artiștii care completează lineup-ul pentru mainstage, între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams. De asemenea, fanii scenelor secundare se vor bucura și ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground: Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house. Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones.

The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă.

B Jones, Deborah de Luca, Krewella și NERVO sunt femei de succes în industria muzicală, de-a lungul anilor s-au remarcat prin seturile și producțiile lor uimitoare, au avut show-uri în întreaga lume, iar în luna iulie a acestui an vor face parte din cea de-a patra poveste Neversea.

Citește în continuare