Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: The Black Eyed Peas - Get It

Trupa The Black Eyed Peas revine cu un single nou, cu temă politică, însoțit de videoclip. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

"Get It" a avut premiera pe canalul de YouTube Noisey, dedicat muzicii din întreaga lume. Videoclipul este semnat de Ben Mor, cu care The Black Eyed Peas au lucrat și în trecut. și pune accentul pe realitățile cu care se confruntă America zi de zi, printre care modul agresiv în care reacționează poliția.

Noul single vine după "Street Livin" și "Ring the Alarm pt. 1, pt. 2, pt. 3". Acestea sunt primele melodii lansate de membrii trupei, după mai bine de 7 ani, iar pe viitor, se pare că The Black Eyed Peas vor avea o abordare diferită, sub forma unei realități virtuale.

"Încercăm să împingem limitele în ceea ce privește conținutul, modul în care spunem povești și construim lumi."

Will.i.am a declarat pentru NME că va continua să creeze muzică împreună cu ceilalți colegi din trupă, mai puțin Fergie. Aceasta se concentrează pe cariera solo, iar trupa Black Eyed Peas va merge mai departe atât cu proiectele muzicale, cât și continuarea seriei de benzi desenate "Masters of the Sun".

Trupa The Black Eyed Peas va concerta în cadrul festivalului UNTOLD. Aceștia sunt programați să urce pe scenă în ultima zi de festival. Ulterior, aceștia vor pleca într-un scurt turneu în Marea Britanie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Black Eyed Peas
Videoclipuri cu Black Eyed Peas
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE