Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: The Black Eyed Peas - Dopeness ft. CL

The Black Eyed Peas a lansat în această săptămână cel mai nou single, "Dopeness", care marchează sosirea noului LP. Melodia se remarcă prin colaborarea cu senzaţia coreeană CL. Piesa primeşte un videoclip plin de energie, pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

"Dopeness" este cel mai nou single de pe albumul "Masters Of the Sun Vol 1", care tocmai a debutat la rândul său. Videoclipul spune o poveste familiară, cu un crew clasic de băieţi răi şi şarmanţi care se pregătesc să jefuiască o bancă. Ce e drept ţinutele jefuitorilor sunt cam fistichii pentru a trece nevăzuţi de camerele de luat vederi. Artizanii jafului conduc bolizi realizaţi la comandă, motociclete şi au ţinute de ani '70 şi '80.

Întregul clip este filmat în alb-negru, cu accente aurii şi reflexii lens flare ici şi colo. Basul melodiei adaugă o extra nuanţă de funk acestui hip-hop melodramatic. Jaful începe spre mijlocul clipului, cu pistoale şi mitraliere din aur şi cu pălării de dictator est european sau african la purtător. Abundenţa de nuanţe aurii peste alb şi negru duce cu gândul la ceva ce am vedea în "Sin city" sau un film de Tarantino, dar cu alte nuanţe, mai sângerii.

La final se lasă cu o rafuială cu poliţia şi intră în scenă CL, care aduce agresivitatea specifică unei Cardi B sau Nicky Minaj. CL este o cântăreaţă şi artistă rap din Coreea de Sud , cunoscută şi pentru creaţiile sale K-Pop în cadrul trupei 2NEI. CL, pe numele său real Lee Chae-rin, a mai colaborat cu will.i.am pe track-ul său solo din 2013, "Gettin' Dumb". Artista de 27 de ani a apărut şi cu The Black Eyed Peas la diferite concerte precum cel de la Mnet Asian Music Awards din 2011 sau la Summer Sonic Festival 2017 din Japonia.

will.i.am, apl.de.ap şi Taboo şi-au lansat noul album la finalul acestei săptămâni, prin casa de discuri Interscope. "Masters of the Sun Vol 1", are 12 piese şi include contribuţii ale unor artişti precum Nas, Esthero, Slick Rick, Phife Dawg şi Ali Shaheed Muhammad de la A Tribe Called Quest. Nicole Scherzinger îşi aduce la rândul său aportul vocal. Este primul disc al trupei din 2010 încoace.

Noul album este unul cu mesaj social şi politic, axat pe violenţa armată din State, brutalitatea poliţiei, relaţiile dintre rase şi efectele social media. Până acum am putut asculta 4 single-uri de pe LP: "Ring the Alarm", "Constant", "Get It" şi "Big Love". The Black Eyed Peas a concertat în România în vara acestui an, în cadrul UNTOLD Festival 2018. Au urcat pe aceeaşi scenă cu Armin van Buuren, The Prodigy, The Chainsmokers şi Tiesto.

Citește mai multe despre Black Eyed PeasCL (Lee Chae-rin)
Videoclipuri cu Black Eyed PeasCL (Lee Chae-rin)
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE