Urmărește-ne în Social Media

The Black Eyed Peas - Big Love

The Black Eyed Peas a lansat un videoclip al piesei "Big Love", care poate la fel de bine să fie considerat un scurt metraj. Este o creaţie video traumatizantă, pe care vă recomandăm să o priviţi cu precauţie şi mare atenţie. Abordează tema foarte grea şi gravă a împuşcăturilor din şcolile americane.

Totul începe ca un episod dintr-un serial cu liceeni, să zicem "13 Reasons Why". Versurile sunt despre SUA din ziua de azi, despre animozitatea constantă şi despre liderii nepotriviţi ai momentului. De la ironic totul devine extrem de real la minutul 1:12 când "Big Love" riscă foarte mult în peisajul audiovizual, chiar cenzura.

Un atacator intră în sala de clasă şi începe să împuşte elevii, pe unii chiar mortal. Asta în vreme ce Will.I.Am and co cântă despre faptul că toţi sunt "o mare iubire". Înlănţuirea de situaţii continuă cu Taboo, care îi învaţă pe elevi să facă flotări în sala de sport. Artistul pledează pentru supravieţuire şi dragoste, dar atacatorul cu arma de asalt rămâne nemilos.

Scenariul se schimbă şi intră în scenă şi apl.de.ap, în rolul poliţistului care intervine, mai mult sau mai puţin brutal. Înmormântarea liceenilor împuşcaţi aduce şi finalul primei părţi a scurt metrajului. A doua parte abordează o temă din nou actuală, a familiilor de imigranţi din Mexic care sunt separate la graniţă de administraţia Trump. De această dată muzicienii apar în rol de grăniceri şi cowboy, sau de călăuză pentru cei care pătrund în ţară ilegal.

"Big Love" este poate cel mai greu videoclip al unei formaţii care în ultima vreme a creat versuri, muzică numai despre revoltă socială, dar şi mesaje pozitive şi de iubire. Odată cu sosirea acestei piese a fost anunţat şi un nou album al grupului, "Masters of the Sun". Acesta este primul disc după 8 ani, după "The Beginning" din 2010. Va sosi pe 12 octombrie şi va fi însoţit de un turneu promoţional, sub numele de "The Masters of the Sun Tour".

Acesta debutează pe 27 octombrie la Londra şi se încheie pe 18 noiembrie la Dusseldorf. În 2018 The Black Eyed Peas au concertat pentru prima oară în ţara noastră, în cadrul festivalului UNTOLD.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31